Gekoelde verpakking is geweldig. Smaak van de gerookte paling was heerlijk.
Heb al vaak bij palingkopen.nl besteld en altijd een uitstekende kwaliteit vis gekregen. De producten zijn heel goed verpakt en indien op tijd besteld altijd de andere dag geleverd.
Wij zijn van Rijpelaal niet anders gewend.
Super lekker goed verpakt
Super mooi verpakt goede bezorging en volgens mijn moeder waar de paling voor was. Verrukkelijk dit met het recept op jullie site.
Heel goed.
alles prima geregeld , zowel de bezorging en afhandeling is prima, en heerlijke producten.
De smaak van de paling vind ik bij rijpelaal het allerlekkerste.
heeft uitstekende vis en paling kan het iedereen aanbevelen
Het was weer heel erg lekker.
Al eerder besteld, en ook nu weer een snelle levering in goede verpakking
Geweldig product en snel geleverd Fam de Lau Eersel
Top kwaliteit vis, en super service We hebben weer heerlijk genoten van al het lekkers
Hij was goed verpakt en gejoeld en de paling was was lekker
Zie boven
heerlijke producten en super goed geregeld wat betreft levering
Zonder enig probleem fijne zaak Rijpelaal, altijd tevreden.
Prima en feestelijk verpakt
De bestelling werd keurig verpakt (gekoeld) en op tijd aan.
super verpakt, gerookt en super lekker
Net een dikke op . Maar weinig gebeurd dat paling lekkerder was. Wel die in het velletje nemen
Mega
Als ik vis gerookt koop bestel ik dit bij jullie Aangezien in mijn omgeving niet deze kwaliteit wordt geboden