mooie paling en lekker op tijd geleverd top
Mijn ervaring, bij een eerste bestelling, is als volgt: * Vriendelijk telefonisch contact. * Grootste zorg was de leveringstermijn in de drukke kerstperiode, maar die is echt stipt verlopen. Superblij! * Over de smaakbeleving komt pas achteraf, na Kerst.
Prima paling en levering. Een klein puntje: De paling werd een week te vroeg geleverd. Ik had de 22ste aangeklikt. Niet erg want nu zit het in de vriezer.
Producten zijn goed verzorgd en uitstekend verpakt.
Beste plek voor echt lekkere zachte paling die zo op je tong smelt. Ik laat het bezorgen en het verpakken en verzenden zoals hun doen is echt fantastisch. Het zit in een speciale koelbox met koelelementen.
Ik bestel af en toe en het smaakt heel lekker! Keurig op tijd geleverd. Een echte aanrader!!!!
Niet te duur, goed schoongemaakt en gepekeld! Kan het zelf niet beter!
Gefileerde paling zalm besteld, volgende dag in huis, keurig vacum en op ijs pakketten verpakt . Met bewaar advies.
Prima verzorgd allemaal netjes voor elkaar.ga zo door fijne dagen en een goed uiteinde gewenst dan.van ruth
Goed van kwaliteit
Perfecte service en goede maten van de paling.
Juiste prijs, kwaliteit
Uitstekend service
Perfect en goed gekoeld geleverd
zie onder
Verpakking Bezorging Kwaliteit Geen 100% maar 120%
had een vraag, werd snel geholpen en uitleg was prima
De paling was uitstekend, goed gepekeld en waren heerlijk
Altijd keurig verzorgd de bestelling
Netjes verpakt en heerlijk vers
Is niet éérste keer dat ik bestel, alles is kwalitatief super en heerlijk. Het is puur genieten.
Altijd heerlijke paling tegen een goede prijs. Website en communicatie altijd duidelijk en goed. Een echte aanrader voor visliefhebbers
Hier kan ik zelf niet voor gaan vissen en roken.
Netjes verpakt en afgeleverd!!