Regelmatig als ik naar Oss ga even langs wippen
Zeer betrouwbaar bedrijf en goede kwaliteit
Volgende keer weer hier bestellen.
Lekkere paling, netjes bezorgd
Geweldig verpakt waardoor vis super vers blijft. Was weer volop smullen!
goede ervaring met zowel de paling als met de aflevering
Zeker nog eens bestellen
Netjes afgeleverd en de kwaliteit is heel goed
Met vaderdag paling eten (of gewoon als je zin hebt) dan moet je bij Rijpelaal in Helmond zijn! Zelfs per post bestellen is geen punt en zonder risico's!
We hebben ervan genoten!! Complimenten voor de verpakking. Zo goed verzorgd.
Is dat u een lekkere paling heeft
Altijd op tijd. Snelle levering prima verpakking een goed bedrijf om zaken mee te doen.
gegeten op het terras en meerdere malen besteld per mail.
goede en snelle levering palingen zien steeds goed uit
De paling smaakt geweldig en de levering is snel.
Voor Vaderdag paling besteld, helaas wordt deze pas NA Vaderdag bezorgd, erg jammer. Ik heb al vaker paling besteld en die kwam altijd op tijd. Erg jammer, nu moet ik toch gaan koken :(:(:(
Hoi Patty! Jammer dat de bestelling niet op de gewenste datum geleverd is. Uit navraag bij Post Nl is gebleken dat er een vertraging in de sortering zat. Helaas hebben wij daar geen invloed op. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er vertraging bij bezorgdiensten voorkomt, daarom adviseren wij dan ook om het pakket een dag eerder te laten bezorgen. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Amber
uitstekend.
En zoals altijd is hij weer heerlijk. jammer dat wij niet in Helmond wonen.
Zie boven.
Bestellen gaat zeer makkelijk en de levering is prima. Goede paling en netjes verpakt toch zeker met dit warme weer.
Bestel regel matig en altijd gewoon super
ik heb de paling en vis ontvangen . wederom netjes verpakt. en paling was . tja wat zal ik meer schrijven. als ze op zijn dan maar weer nieuwe bestellen. tot de volgen de keer. mvg martien
Goede kwaliteit en op tijd afgeleverd!