Heb voor de zoveelste keer een bestelling gedaan en ook in de winkel geweest alle keren prima kwaliteit gekregen van zowel paling als salades . Ik ga nergens anders meer naar toe.
Uitstekend keurige verpakking en overheerlijke paling
Smaakte orima overzichtelijkw site en een snelke bezorging
De paling wordt altijd goed gekoeld geleverd. De smaak is geweldig
Prima service. Snelle levering. Goede paling!
Het liefste zou ik n keuze zien.. 1 lichtgerookte palingfilet 2 doorgerookte palingfilet..en dan uiteraard iets duurder. Behandeling en verzending altijd goed Aanrader is de palingsalade
Bestel hier regelmatig paling en het blijft elke keer weer een traktatie
Snelle levering, goed verpakt, mooie producten.
Altijd super tevreden nu een van drie hard en droog
top service
De paling was overheerlijk, zelden zo'n heerlijke paling gegeten. Mals, zeer goede smaak. Goed verpakte en een excellente verzorging.
Levering zoals beloofd; professioneel verpakt; heerlijk van smaak!
De vis is van hele goeie kwaliteit en met grote zorg wordt het bezorgd Toppie
Heerlijke paling! Kwam er regelmatig, voor het eerst op laten sturen wegens verhuizing. Keurig verzorgd.
Fijne maat, heerlijke textuur. Fantastisch gepekeld en gerookt. Dat laatste heb ik echter zelf gedaan:-).
altijd snel en goed geleverd . en de paling is heerlijk .........
Ik ben vaste klant
Goed producten snelle levering goede verpakking
Echt lekkere paling,netjes gekoeld verpakt. ook de andere producten zijn excellent
Heel goed verpakt! Super! Voor herhaling vatbaar!
Een aantal jaren kocht ik gerookte paling in Maarheeze. Ik werd zelfs soms gebeld direct na het roken, dus nog warme paling. Heerlijk. Helaas is men daar gestopt. Zwervend over internet keek ik wel eens naar een adres waar men paling kweekte en rookte en dat bereikbaar voor mij was. Dat is nu dus gevonden. Rijpelaal en Palingkopen. Perfect. Vanaf mijn bestelling op Palingkopen ging alles prima en mocht ik op de afgesproken dag een zeer verzorgd pakket ontvangen met vers gerookte paling. (en die waren toch lekker joh...)
Heerlijke paling
beste kwaliteit goede service
Super lekkere paling.
De eerste keer dat ik paling g bestelde proefde ik een grandioze kwaliteit..ook de levering was precies zoals ik wenste. Heel goed.