vragen om een beoordeling is vragen naar de bekende weg!
Vriendelijk personeel en lekkere vis.
Bestellen, afhandeling, bezorging allemaal naar wens en perfekt verpakt !!
Snel geleverd, precies goed gepekeld en uitstekende paling van grootte en smaak!
Alles zeer vers, netjes en gekoeld verpakt. Een echte aanrader.
Zie boven
met de pasen voor het eerst kennis gemaakt met de overheerlijke producten van de Rijpelaal, we komen zeker terug. Ook de paling soep is ontzettend lekker.
De paling werd koel dmv ijsblokjes en een tempex box aangeleverd!
De vis en salades waren overheerlijk. Uitstekende kwaliteit. De vis kwam goed bevroren binnen. Graag tot de volgende bestelling.
al meerdere malen besteld. Steeds correcte bezorging/perfect ingepakt.
Keurig op tijd geleverd en koel verpakt met ijskoeling. De vis was heerlijk!
zie boven
Om te zuigen, zo lekker
De bezorging en verpakking is perfect. Het geleverde product smaakte heerlijk en van goede kwaliteit. Het is jammer dat de paling zo duur is, want anders bestelde ik wel vaker wat. Het geheel ziet er goed verzorgd uit.
super lekker allemaal,
top
Keurig aan de telefoon behandeld, door vriendelijke Mevrouw met begrip wat ik vroeg ! Netjes het geleverde ontvangen, met tasje vrolijk Pasen , heel attent ! Er zal zeker een volgende bestelling komen . Hartelijke groetjes Ellen Kazenbroot
duidelijke website, snelle afhandeling, goed en hygiénisch verpakt, snelle verzending.
Super verpakt en vers verpakt.
Heerlijke palingsoep,paling,zalm en salades! De gerookte makreel ietsje pietsje minder,voor de rest heel erg tevreden!!
De paling is heerlijk en wordt op tijd bezorgd!!! Ik bestel voor de hele straat!
Keurig verpakt Lekker vers
Al een aantal keer rookpaling besteld bij Rijpelaal. Snelle afhandeling, netjes verpakt, gekoeld bezorgd en de sortering is prima. Af en toe een paar dikkere ertussen. Al met al een bedrijf dat zeker aangeraden mag worden!
super vers en lekker.
Goede artikelen kwaliteit en goede communicatie