Een prima kwaliteit en ik proef echt de smaak van vis. Zo blij met de stoofpaling. Doet mij denken aan mijn jeugd in Amsterdam, waar we die levend in de viswinkel kochten
Dikkere slag was geen bezwaar had ik aangegeven. Gelukkig zaten er wat flinke jongens bij. Ik heb wat kennissen die dol zijn op wat dikkere aal, zij hebben dus een goede pasen!
Goed verzorgd, prima paling, op tijd geleverd beter kan je niet kopen !!
Best lekker en goede service bedankt
Zeer goede behandeling en afhandeling van bestelling en zeer verzorgde aflevering in heel adequate verpakking. Bijzonder tevreden.
Heel goei vis en paling Perfecte en nette bediening
Zowel de eigenaar als het personeel van Rijpelaal doen wat ze zeggen, ze leveren gezamenlijk een dienst naar zowel een kwaliteitsproduct als naar een geleverde service.
Meerdere keren gekocht nooit verkeerde paling
Kwaliteit die altijd perfect op de afgesproken dag geleverd wordt. Het is telkens een feestje als we een pak paling of makreel open maken.
Ik ben elke keer weer verrast al een pakket wordt afgeleverd. Keurig verpakt om van de inhoud nog maar niet te spreken!
bestellen,betalen volgende dag paling in huis
Het een lekkere paling
Vond de paling lekker. Maar te dik vel
Bestel altijd gepekelde paling om zelf te roken. Zoals altijd, lekker vet en perfect gepekeld.
We zijn helemaal verslaafd aan de palingsalada. Niet echt goedkoop maar overheerlijk! De gerookte paling en bakpaling zijn ook uitzonderlijk goed en zeer scherp geprijsd! We rijden niet voor niets regelmatig een uur naar Rijpelaal om in te slaan!
Heerlijke gerookte paling.
Snelle levering uitstekende kwaliteit
Besteld en bezorgd bij een jarige vriendin. Ze was reuze verrast en de palingen waren heerlijk! Doen we vaker!!
Goede ervaring mee mocht er toevallig een keer iets zijn dan wordt je ook dan vriendelijk te woord gestaan!
Bestel regelmatig. Goede service, keurig verpakt. En heerlijk.
heerlijke paling en makreel mag iets zouter de paling
Snel mijn keuze keuze kunnen maken, betaling ook snel en overzichtelijk. Ook de keuze van afleveren was geen probleem. Alleen erg jammer dat het postbezorgbedrijf niet ging leveren op de afgesproken dag. Dat is wel vreemd met verse vis.
Ik heb al diverse malen hier vis gekocht. Het is altijd vers, smaakt goed en wordt heel goed afgeleverd. Het is de verzendkosten dubbel en dwars waard!
Kwaliteit
Het was weer heerlijk. En op tijd.