Eenvoudig te bestellen, vriendelijk personeel en TOP kwaliteit.
Leren kennen door mijn vader en nu rijd ik er voor om of bestel. Lekkerste paling ooit gegeten. Wil geen andere meer
Visschotel 4-6 personen besteld. Voor herhaling vatbaar!
Heerlijke paling en makreel. Makkelijk te bestellen, grote en kleine porties.
prima bedrijf mooie producten, heel goed verpakt. klein minpuntje: geen super rappe bezorging. tot een volgende keer!
Voor ons, de beste paling van Nederland.
Goede kwaliteit van de produkten. Vriendelijke en snelle afhandeling van het personeel.
Zoals elke keer weer super goeie paling . Alleen jammer dat als ik 10 kilo paling koop ,ik bij afhalen de piepschuimdoos en koeldjel zakken nog los moet betalen ,maar als je het Oplaat sturen het op die manier verpakt word en gratis verzenden is.
lekker gegeten op nieuwjaarsdag
Heerlijke paling, zeer snel en uitermate netjes verpakt geleverd. Ga ik zeker meer bestellen
Geweldige producten!
Zoals altijd was d paling weer heerlijk zacht, zoog het zo weg....zalm heb ik nog niet op ... in d vriezer gedaan. Makreel was ook heerlijk!
Sommigen kun je zelfs wegzuigen.
Snelle levering en uitstekende kwaliteit. Aanrader!
Alsof er een engeltje over je tong ........ Zeer goede stoofaal. Pure verwennerij.
produkt was goed verpakt
We hebben de bestelling nog niet eens opgehaald……. Hoezo een revieuw invullen. “Fijn” dat alles zo automatisch werkt:-(((((((( bbrrrrrrr.
Perfecte smaak van de gerookte paling, om je vingers bij af te likken. De bak paling zowel de 500 als de 1000 gram met en zonder vel keurig geleverd in de door mij gevraagde gesplitste verpakking. Top
Prima verzorgd en verstuurd! We hebben ervan gesmuld! Voor ons geen 5 maar 10 sterren!
Uitstekende producten en service! Zo wil je het geleverd hebben. Zeer smakelijke aal, prachtig gerookt en gefileerd. Ik kan het echt aanbevelen.
wat gemakkelijk dat de lekkere paling zo bij je thuis wordt gebracht.
Bestellingen worden snel geleverd. Altijd perfect koel verpakt. En de producten zijn vers en van een goede kwaliteit.
Beste paling ever!!!
Altijd de zelfde kwaliteit goed verzorgd.