Was weer lekker zoals altijd
Meestal voldoen ze goed aan de vraag of opmerkingen die je wilt hebben als het in de mogelijkheid ligt!
Prima verpakt, snel geleverd maar is wel aan de prijs. Wel makkelijk bestellen en op tijd in huis.
Bestel hier al langer, zulke lekkere paling heb ik nergens anders gegeten. Zachte paling en constant van smaak, dat is met andere paling vaak wel anders, dan heb je er soms gronderige paling bij zitten. Ook de prijs is goedkoop voor zulke paling, zoek de prijzen maar na op het internet. Voor mij is dit de palingwinkel.
Gewoon geweldig goede paling
Gewoon geweldig goede paling
Bij ophalen snel en goed geholpen .
Er werd gebeld ivm levering die mogelijk verlaat zou zijn ivm drukte bij de post. Super netjes dat ze bellen
verpakking en inhoud dik in orde
Snelle levering maar vooral heerlijke vis en salades
Snelle levering maar vooral heerlijke vis en salades
was perfect
Zeer goede service , snelle en goede levering op ijs Hoge kwaliteit producten
Deze x weer heerlijke paling de vorige x hele dunne en niet lekker can smaak,dit was weer geweldig lekker