Belden om te vragen ivm mogelijk langere verzendtijd. Fijn overleg, kwam toch mooi op tijd. En heerlijk!
Ik had palingsoep, gerookte paling en een vistrio besteld voor mijn vader. Ik heb deze in de voorgaande jaren al vaker besteld. Volgens mijn vader was het dit keer de meest geweldige paling ooit. Heel vers en de juiste dikte. Ook de palingsoep was weer smullen. Wat betreft levering dreigde het mis te gaan vanwege een staking, maar daar kreeg ik een keurige mail over en uiteindelijk werd alles toch (keurig verpakt) op tijd afgeleverd.
Altijd zeer lekkere paling ts koop. Ik koop deze hier om zelf te roken.
Altijd zeer lekkere paling ts koop. Ik koop deze hier om zelf te roken.
Alles was heerlijk vers en smaakvol!
Alles was heerlijk vers en smaakvol!
Ik ken het bedrijf al vanaf het begin. Altijd hard gewerkt aan productverbetering en optimale dienstverlening. Zowel online als in de winkel. Product uitzonderlijk goed en nog steeds betaalbaar.
Vooral de 250 grams palingfilet ::::: kostelijk !!!
Vooral de 250 grams palingfilet ::::: kostelijk !!!
Snel en goed en heerlijke paling
Snel en goed en heerlijke paling
Koop al jaren paling om zelf te roken en ook andere producten bij Pijpelaal. Echt goede producten, vers en erg goed van smaak!!
goed bedrijf kwaliteit paling super zowel gefileerd als paling om zelf te roken
was weer perfect