Normaal goede kwaliteit maar nu afwachten wegens lange levering

Nog niet ontvangen en nog geen levertijd ontvangen

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Altijd goed kwaliteit
  • Heeft u nog een tip voor ons? Niet meer met deze vervoerder leveren
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Ben al jaren klant

De paling is perfect . Alleen dat het nu voor de tweede keer een dag later is bezorgd .

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Goede kwaliteit
  • Heeft u nog een tip voor ons? Misschien door een andere bedrijf laten bezorgen
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Via mijn moeder die het waarschijnlijk een keer op tv heeft gezien

De lekkerste paling aan huis geleverd

Makkelijk bestellen, simpel een bezorgdatum kiezen. Het zit in een super stevige doos met koeling. Echt top!

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Kwaliteit
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Rondleiding door de kwekerij

Heerlijk en vers!!

Voor de 1e keer vis besteld en de ervaring was fantastisch. Keurig verzorgd. Er was echt aandacht aan besteed. Alles heerlijk van smaak en we hebben er echt van genoten. Het was de 1e maar zeker niet de laatste keer dat we hier zullen bestellen.

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Nieuwsgierigheid en we zijn dol op vis.
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Via Marktplaats

Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Ik heb gesmuld van de “ Black Friday “ aanbieding !!

• Waarom heeft u voor ons gekozen? “Rijpelaal” is goed bereikbaar voor mij
  • Heeft u nog een tip voor ons? Ik zou het niet weten.
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Via de Website

Warme paling gekregen

3 maal paling besteld, eerste maal na 1 dag gekregen en de paling was gewoon erg goed ! (zalm bij is bij aldi is veel beter), tweede maal besteld, paling na 2 dagen gekregen (lauw warm), geklaagd maar moest het maar accepteren... Dacht zal wel 1 malig zijn en bestel altijd paar kilo. Maar...derde maal weer 2.5 kilo gerookte paling besteld en deze kwam na 3 dagen aan....te laat voor feestje, waarvoor deze besteld was.. en nu ook helemaal warm.. steeds melding van postnl: uw brievenbus paketje is vertraagd??? het is een VERSPRODUCT!! ik ben er klaar mee, heb ik nooit met bol.com en dat is niet eens een vers product. Klagen helpt niet eet het maar op.. kan best... Erg jammer, paling is goed, maar op deze manier zonde van het geld Met vriendelijke Groet, William

• Waarom heeft u voor ons gekozen? eerste beste bestelling was goed
  • Heeft u nog een tip voor ons? Lever op tijd, het is een vers product !!!!!!!
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? kennis

Mooie producten, goed verpakt en snelle levering.

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Kwaliteit
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Via Paul

gekregen waar ik om gevraagd had

Bestelling stond klaar. Vriendelijk te woord gestaan. Producten waren goed en lekker.

• Waarom heeft u voor ons gekozen? goede kwaliteit
  • Heeft u nog een tip voor ons? nee
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? via een mailbericht

uitstekend

bestellen en afgelevering was goed de doos waar het in zat was een prima verandering van de vorige doos

• Waarom heeft u voor ons gekozen? voor de uitstekende kwaliteit
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? via mail

Top kwaliteit

Producten zeer goed, alleen aflevering door Post.NL kwam 4 uur later dan vooraf was aangegeven.

• Waarom heeft u voor ons gekozen? top kwaliteit
  • Heeft u nog een tip voor ons? N.v.t.
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? door mijn zus

Heerlijke paling netjes thuisbezorgd

500 gr gerookte palingfilet besteld, werd netjes verpakt afgeleverd (2 pakjes van 250 gr p.s.). Erg lekkere dagverse paling, en ter plaatse opgekweekt dus ook duurzaam!

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Omdat ik benieuwd was na het zien van de banner bij een wedstrijd van RKC
  • Heeft u nog een tip voor ons? Ga zo door!
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Website bezocht na het zien van de banner tijdens een eredivisie wedstrijd

Een hele goede winkel

De Kwaliteit is zo goed en heerlijk om een paling gerookt uit te delen .op naar de kerst paling TOP.

• Waarom heeft u voor ons gekozen? De paling en zalm die ik koop weet dat het goed is
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Al heel lang via de site

Heerlijke paling en super snelle bezorging.

goede kwaliteit

Lekkere paling die keurig gekoeld verpakt wordt geleverd.

• Waarom heeft u voor ons gekozen? prijs/kwaliteit is goed
  • Heeft u nog een tip voor ons? enigste minpuntje is dat tijdstip bezorgen steeds later werd. Maar ik denk niet dat dat jullie valt te verwijten. maar wel lastig
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? internet

Harde paling

Sorry als de fout bij mijzelf ligt, maar ik heb de eerste kilo paling vorige week gerookt en hij was te hard. Het vlees was niet lekker mals maar veel te hard. Dat wilde ik even zeggen. Misschien heb ik op te lage temperatuur gerookt? 70%. Vroeger lukte het op deze temperatuur wel goed. Waarom nu dan niet?

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Website
  • Heeft u nog een tip voor ons? Doe een rook beschrijving in de verpakking
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Website

Heerlijke paling voor een schappelijke prijs

Ik ben een paling liefhebber maar ik koop te weinig i.v.b met de prijzen die rijzen de pan uit. Bij rijpelaal is is de prijs redelijk

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Leuke aanbieding
  • Heeft u nog een tip voor ons? Gewoon doorgaan met jullie beleid
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Via de nieuwsbrief van jullie

snelle levering !

Jammer dat het verschil zo groot is van de paling . Vorige maand bestel ik 10 kg en zitten er 71 palingen in . vorige week bestel ik 10 kilo en zitten er maar 58 in . het verschil is groot . Voor de rest alles tip top in orde !!

• Waarom heeft u voor ons gekozen? N.v.t.
  • Heeft u nog een tip voor ons? ja , de naam van de besteller , ook aan de buitenkant van de levering zichtbaar . Als de koper het komt afhalen in het afhaalcentrum , kunnen we niet zien wie de koper is . Bij afhaling moet hij/zij zich wel kunnen identificeren .
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? internet

Heel lekker en bezorgd wanneer het mijn uit komt en hoe ik ze wil hebben

De palling is super lekker en de andere producten ook het is echt een aanrader.En bezorgen gaat heel snel wanneer het voor mijn uitkomt.

• Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Door een kennis

Zo zorgvuldig verzonden en heerlijke kwaliteit

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Omdat ik iet cadeau wilde geven
  • Heeft u nog een tip voor ons? Nee
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Via internet

De vissalades waren door elkaar gelopen

Ik heb n mail met foto gestuurd Het trio v salades zijn door elkaar gelopen Op de transportkosten staat ook nergens deze zijde boven Vroeger kregen we de salades ieder appart in n doosje nu zaten ze bij elkaar met een open deksel,je kunt t niet meer presenteren Jammer

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Ik ben vaste klant
  • Heeft u nog een tip voor ons? Salades appart voor transport bij online bestelling
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Via anneke eveneens in leimuiden

Het is makkelijk te bestellen. En de paling is heerlijk en andere waar ook. Maar komen niet alles na.

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Omdat de waar goed is
  • Heeft u nog een tip voor ons? Belofte na komen.

Voortreffelijk!

Ik bestel al een aantal jaren deze overheerlijke vis. De familie weet het en verheugen zich op het feest. Heerlijke vis….wat je ook kiest. De warmgerookte zalm is minder zout dan in de supermarkt en dat is fantastisch. Toppers

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Verpakking en gemak van bestellen
  • Heeft u nog een tip voor ons? 1keer gehad dat zalm veel te zout was. Dit keer fantastisch
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Ik was op zoek en vond de site. Nooit meer iets anders.

Heerlijkkkkkkk

zeer lekkere soep Super malse paling Volle smaak van de saladetrio Pepermakreel voor de eerste keer veel lekkerder dan verwacht

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Kom daar regelmatig lekker dicht in de buurt en lekker
  • Heeft u nog een tip voor ons? Ga zo door
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Geen idee vroeger kwamen we er al

Altijd prima kwaliteit Leuke aanbieding gehad geweldig!

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Ik bestelde altijd mijn stoofaal
  • Heeft u nog een tip voor ons? Zou graag weer aanbieding van stoofaal willen
  • Hoe bent u bij Palingkopen terecht gekomen? Ik genoot met mijn man hier altijd zo van Helaas is hij overleden en ja van enkel AOW dan is dit toch wel duur als je alleen bent Maar door deze aanbieding wilde ik het zo graag Paling en zalm in de vriezer gedaan voor volgende week ben er heel blij mee.@

Top zoals altijd goed

• Waarom heeft u voor ons gekozen? Goede kwaliteit met super smaak

Rijpelberg 5

5703KD Helmond