Wat zijn ze toch heerlijk! En zo snel geregeld en goed verpakt! Dank u wel
het was een goed idee om bij jullie te bestellen bezorging was top geregeld en de palingen over heerlijk een aanrader
Prima paling, goede servies,bezorging uitstekend. Alles was dus goed geregeld.
Het was een heel positieve ervaring.Het bestellen ging makkelijk de betaling was makkelijk en de service was snel.Dinsdag op tijd besteld woensdag in huis.De kwaliteit van de paling was super,erg lekker we hebben ervan genoten. Het is een echte aanrader om bij RijpelaarBV uw paling te kopen.
Weer een mooie bestelling ontvangen !! Heel lekker en Kwaliteit !! Tip ..... De gerookte paling mag wel iets dunner zijn !!
Prima service; goede timing en op de hoogte houden van stand van zaken. Perfecte verpakking van zending; bovendien nuttige tips.
Mijn bezoek en ik zelf zullen bij jullie klant blijven... Heerlijk gerookt niet te zout niet te flauw,een 10
Net als vorige keren geen op- of aanmerkingen. Heerlijke paling en op de juiste dag geleverd.
Bestellen gaat heel makkelijk, de verpakking is prima en op tijd geleverd. Prima en lekkere paling.
stoofaal erg lekker aflevering keurig vandaag de gerookte zalm proberen. groetjes mevr.braam
Heerlijke dikke vette paling , zeker voor herhaling vatbaar
MOOI OP TIJD
Het was makkelijk online bestellen en afrekenen. De bestelling stond klaar op de afgesproken tijd en alles was super vers.
Heel lekkere paling, ook niet te klein. Een keer per jaar in oktober gun ik me altijd een palingmaaltijd. Dit jaar kon ik in mijn nadere omgeving niets vinden dus heb ik op internet gezocht en U gevonden. Groot succes. Bedankt.
Smaak is goed en vet gehalte, maar aan de dunne kant vaak, heb tussen 150en 180 gram besteld, en krijg er 5 in een pond ipv 4 in een pond.
Alles is positief
Goede kwaliteit en snelle levering
Niets op aan te merken. Vlotte en goede verzending van goed verpakte topkwaliteit vis. Kan niet beter!
mijn ervaring die ik heb met Rijpeaal is al een heel lang het zelfde . altijd de zelfde kwaliteit ik bestel al een hele tijd ook paling voor verschillende vrienden die ook zeer tevreden zijn. Gewoon zo doorgaan. Hartelijke groeten, Wim Rebergen.
De paling is heerlijk
Snelle levering en kwaliteit paling
Mooi op tijd geleverd in een goede isolatie box voorzien van koelelementen, top
Prima cervise goed verzorgd en op tijd .