geweldig vriendelijke bezoger
altijd goed..
we hebben overal wel eens paling gekocht maar die van jullie winnen het
wij zullen wel meer bestellen
Word op tijd en heel goed bezorgd z.
Bestel hier al jaren Altijd heerlijk perfect verpakt en goed geleverd
Was prima service en lekkker
Heerlijke paling gerookt Snelle levering netjes verpakt
De volgende dag gelijk bezorgd en erg goed verpakt. Product zelf ook naar verwachting
Zou het op prijs stellen bij 500 gram stuur er 4 in plaats van 3, dus iets dunner, ik kan niet meer bestellen voor 1 persoon
Mooie paling,netjes verpakt en bezorgd
ik bestel ook voor bewoonders van kortojo waar ik woon ze zijn allemaal heel tevreden
Goede kwaliteit en goede service
Inmiddels een paar keer besteld bij rijpelaal. Elke bestelling wordt snel en correct afgehandeld. En het belangrijkste de paling, die is super lekker
De box met gekoelde paling was precies op afspraak afgeleverd. Vr.Grt. Rob.Attevelt.
Ik koop geregeld paling en andere vis bij Rijpelaal en ben zeer tevreden over de levering en de producten. Ga zo door !!!
Uitstekende paling juist gerookt en thuis aflevering uitstekend
Wat ik al eerder aangaf, gewoon goed. Prijs, kwaliteit en perfect verzonden. Ga gewoon zou door. Verandering hoeft geen verbetering te zijn. Met vriendelijke groeten van Petra, Pepijn en Gerard Näring.
goeie kwaliteit 8 in een kilo perfecte maat
Ben zeer tevreden…heel goed verpakt en de paling was heerlijk Voor herhaling vatbaar.
Goede service en goede producten
Schitterend verpakt en verstuurd
10 kilo gerookt en de paling had ik gepekeld laten bezorgen daar het een hoop gedoe en schoon maken scheelt. Ik ga dit zeker vaker doen. Wat ik over hou was overheerlijke zacht paling om je vingers bij af te likken. Perfect.
Voor de 3e keer paling besteld om zelf te roken was weer prima spul. Lekker vet
Bestelling zou voor 17:00 geleverd de volgende dag. Maar kwam een dag later na 18:00. Heb een mail gestuurd maar geen reactie mogen ontvangen