Beste Chris, Onze excuses dat het zo lang heeft moeten duren! Door een fout in het sorteersysteem is uw order blijven steken. We zullen deze uiteraard alsnog z.s.m. toesturen en hopen dat u uw review wellicht zou willen herzien. Met vriendelijke groet, Het Team van Macbook-Adapter.nl
Beste Peter, Het lijkt er op dat door een storing van eerder deze week, de verwerking van uw bestelling is blijven hangen. Onze excuses hiervoor. Wij hebben u hierover ook een mail gestuurd. Wij betreuren dat u een negatieve review heeft geplaatst. Door de huidige drukte hebben wij niet de kans gehad eerder te reageren op uw mail van gisteren. Mede hierdoor hebben wij er ook voor gekozen tijdelijk de telefoon niet te beantwoorden, om zo sneller per mail te kunnen reageren. We hopen dat u de geplaatste review zou willen herzien. Met vriendelijke groet, Het team van Macbook-Adapter.nl
Emdenweg 3
9723 TA Groningen