Beste Tieme, Door de huidige drukte heeft het helaas allemaal iets langer geduurd. Mede hierdoor hebben wij besloten de telefoon tijdelijk niet op te nemen, om zo sneller de mails te kunnen beantwoorden. We hebben uw mailtje ondertussen beantwoord en wachten nog op reactie. We betreuren uw review en hopen dat u deze hierbij zou willen herzien. Met vriendelijke groet, Het team van Macbook-Adapter.nl
Originele beoordeling
Beste Robin, Door de huidige drukte heeft het helaas allemaal iets langer geduurd. Mede hierdoor hebben wij besloten de telefoon tijdelijk niet op te nemen, om zo sneller de mails te kunnen beantwoorden. We hebben uw mailtje ondertussen beantwoord en wachten nog op reactie. We betreuren uw review en hopen dat u deze hierbij zou willen herzien. Met vriendelijke groet, Het team van Macbook-Adapter.nl
Originele beoordeling
Beste Nicole, Wij vinden het erg vervelend dat u een accu heeft ontvangen die niet naar behoren werkt en al gebruikt lijkt te zijn. Dit hoort natuurlijk niet. Wel betreuren wij dat u deze review schrijft zonder hierover eerst direct contact met ons te hebben opgenomen, waardoor wij geen kans hebben gekregen om dit op een passende manier op te lossen. Graag komen wij alsnog met u in contact betreft dit voorval om een oplossing te vinden.. We hopen dat u uw review hierbij ook zou willen herzien. Met vriendelijke groet, Het team van Macbook-Adapter.nl
Originele beoordeling
Beste Kor-Jan, We betreuren uw review en hebben uw klacht in behandeling genomen. Uw mail naar ons is er in de drukte tussendoor geglipt, waarvoor onze excuses. We zullen zorgen dat de verzendkosten met terugwerkende kracht worden teruggestort op uw rekening. We zouden het op prijs stellen als u uw review wellicht zou willen herzien. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan helpen wij u natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Het team van Macbook-Adapter.nl
Beste Carl, Door de huidige drukte heeft het helaas allemaal iets langer geduurd. Mede hierdoor hebben wij besloten de telefoon tijdelijk niet op te nemen, om zo sneller de mails te kunnen beantwoorden. We hebben uw mailtje ondertussen beantwoord en wachten nog op reactie. We betreuren uw review en hopen dat deze hierbij vervalt. Met vriendelijke groet, Het team van Macbook-Adapter.nl
Beste Maurice, We vinden het erg vervelend dat het allemaal zo lang heeft moeten duren. Mede door de vakantie en ziekte is deze bestelling helaas blijven steken, waarvoor onze excuses. We hebben de bestelling ondertussen voor je op de post gedaan, dus deze zul je spoedig moeten ontvangen. We hopen dat het probleem zo is opgelost en deze review hiermee vervalt. Met vriendelijke groet, Het team van Macbook-Adapter.nl
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.