Pluspunten

Zeer goede service!

Pluspunten

snelle verzending, mooi product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel verstuurd. Hij doet het.

Het was mij niet duidelijk dat het niet om een orginele macbook batterij ging. Ook was me niet duidelijk dat de kleur van de batterij room-wit zou zijn en dus een andere kleur heeft dan het spierwit van de macbook. Omdat het om een oude macbook gaat vind ik het niet zo erg, maar ik had het wel graag vantevoren geweten.

Pluspunten

Snelle levering en werkt perfect. Oog en voelt identiek aan origineel

Pluspunten

Razendsnelle levering & nette prijzen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ruim assortiment

Zoals zoveel bedrijven belooft dit bedrijf "Vandaag besteld, morgen in huis", maar dat maken ze niet waar. En als je ze er dan op aanspreekt geven ze de transporteur de schuld. Niet erg sportief dus. Ook geen compensatie in de vorm van een tegoedbon of zo. En dat is jammer, als je dingen aan je klanten beloofd moet je ze nakomen. Andere internetwinkels doen dit namelijk wel, en Macbook-adapter niet, en dat is jammer. Je mag wel vantevoren betalen, maar als ze vervolgens hun belofte niet nakomen zijn ze niet thuis

Pluspunten

snel verzonden goed verpakt

gaat minder lang mee dan een originele macbook batterij

Pluspunten

Ging helemaal ok

Pluspunten

Snelle en adequate reactie op klacht van mogelijk niet goed functionerende accu. Ook op het bezwaar de betreffende laptop niet te kunnen missen werd goed gereageerd.

Pluspunten

- makkelijke online bestellen op 1 bestelpagina - duidelijke track-en-trace via Post.nl

Pluspunten

snel en duidelijk

Pluspunten

Snel kapotte adapter vervangen.

Pluspunten

Oplader mc book was stuk. Hadden na retour sturen defecte lader binnen48 uur een nieuwe oplader in huis. Op mails wordt zeer snel gereageerd.

Ook telefonisch bereikbaar zijn. Nu lukte het niet om contact te krijgen.

Pluspunten

Duidelijke uitleg over het te bestellen item. Tijdige levering en netjes verpakte spullen.

Pluspunten

alles ging super vlot , dankjewel

Pluspunten

alles ok

Pluspunten

werkt prima!

geen verbe****** nodig

Pluspunten

Heel snelle levering. Alles prima in orde!

Pluspunten

Snelle bezorging en de adapter is in perfecte staat.

Pluspunten

- Betalen met kredietkaart (aankoopbescherming) - Producten zo goed als origineel - Verkoper beantwoordt snel en gepast je vragen - Website is gebruiksvriendelijk, aangeboden pakket zorgt dat je niet moet zoeken welke adapter, accu, en schroevendraaiers - Goede prijzen - Het is helemaal niet moeilijk om zelf de batterij te vervangen - Gespecialiseerd in één artikel

Levering was volgende dag verwacht, maar ik had mijn werkadres gegeven bij de opmerkingen mocht dit niet passen. Het pakket is drie dagen te laat toch thuis geleverd door bPost, terwijl ik op het werk was, en dan moet je het nog eens een dag later afhalen. Mijn oude adapter was al beginnen smeulen.

Pluspunten

snelle levering kwaliteit van het product

Pluspunten

snel en correct!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering in een goede verpakking. adapter werkt naar behoren

Het kiezen van de juiste adapter voor de Mac book vond ik op de site niet heel gemakkelijk.

Emdenweg 3

9723 TA Groningen