Pluspunten

Goed verzorgd.Snel geleverd. Netjes ingepakt.

Pluspunten

Hele goede adapter, lijkt precies op de echte van Apple. Service is goed. Absolute aanrader!

Het duurde wel een dagje langer dan verwacht.

Pluspunten

Snelle service Goede prijs kwaliteit verhouding

Een kabel dat door de brievenbus past word per pakketpost verzonden. misschien is dat een beetje zonde.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering

Duidelijker aangeven dat het niet om Apple maar een generieke accu voor de MacBook is. Kwaliteit is overigens prima.

Pluspunten

De adapter is bijzonder snel geleverd en doet niet onder voor de officiële adapter van Apple, maar is wel 50 % goedkoper. Goede deal dus !

geen.

Pluspunten

Prima batterijen, netjes verpakt. Bij navraag direct antwoord

De levering was niet de volgende werkdag, maar een paar dagen later. Informatie hierover werd pas gegeven bij navraag.

Pluspunten

Duidelijke productomschrijving. Snelle en correcte levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel

wist niet dat het een 3rd party adapter was, dat was wel jammer.

Pluspunten

Kwaliteit product

Pluspunten

Snelle levering en goed product

De bezorging was pas rond 22.30 's avonds. Ik kan me voorstellen dat dit voor sommige mensen wat laat is.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Juiste accu geleverd

De accu zou binnen dag geleverd worden. Echter de accu werd pas na drie dagen geleverd !

Pluspunten

Helemaal top, nix aan te merken, product vandaag besteld, morgen keurig verpakt in-house... Product voldeed aan de beschrijving Macbook Pro 15 accu, werkt uitstekend... Bestellen kan hier alleen maar voordelen met zich meebrengen, Toppie

Pluspunten

Ivm een storing heb ik een beroep moeten doen op de garantie. De afhandeling verliep snel, probleemloos en kosteloos. Waarvoor dank!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

prijs is goed

ik heb een aantal keer de klantenservice gebeld, maar kreeg niemand te pakken. op de site staat dat er de volgende dag geleverd wordt, maar ik heb 2 dagen moeten wachten. omdat de klantenservice niet te bereiken was heb ik een mail verstuurd die de volgende dag beantwoordt werd.ik wist dus een dag niet wat de status van mijn bestelling was.

Pluspunten

zeer correcte levering en snel zoals beloofd

Pluspunten

Super kwaliteit, goede communicatie

Pluspunten

Goede kwaliteit en service voor lage prijs. Tevreden!

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering.

Nix

Pluspunten

laad prima. Na een foutje in de lader is heel netjes een nieuwd exemplaar opgestuurd

Pluspunten

nette levering, product was netjes verpakt. Voldeed aan onze verwachtingen. Gelijk in gebruik genomen batterij voor de laptop.

Het product was voor 21 uur 's avonds besteld maar niet de volgende dag al geleverd. Dit is op zich niet erg maar als dat op de website vermeld staat, dan verwacht je dat wel!

Pluspunten

Snelle service. Mooie en goed werkende producten die het zelfde doen en er uit zien als originele Apple Producten als adapters en bekabeling.

Track en tracé nr sturen bij verstuurde product.

Emdenweg 3

9723 TA Groningen