Pluspunten

Ik heb plusminus een week geleden een batterij besteld van deze site. Zoals beloofd kwam hij de volgende dag aan, ingepakt en wel. Niks op aan te merken. Prima service, geen problemen tot nog toe; de batterij lijkt in hele goede staat te zijn, en Coconutbattery geeft ook aan dat hij nog geen enkele charge gehad heeft. Als ik nog iets nodig heb, is dit het nummer een bedrijf waar ik naartoe zal gaan voor mijn macbook-spullen.

nvt

Pluspunten

Prima gebruiksvriendelijke website; Prettige communicatie zowel via email als telefoon; Goede serviceverlening; Kortom een aanrader!

Een tip van mijn kant is, wanneer een klant een batterij wil vervangen van een MBP eerst de artikelcode op de (oude) batterij bekijkt. Deze kan namelijk verschillen met de artikelcode op de achterzijde van de MBP. Dit wekt verwarring. Mij is het namelijk overkomen. Scheelt een hoop tijd met het heen en weer opsturen van de verkeerde en de goede batterij. Voor de rest zou ik zeggen, ga zo door!

Pluspunten

snelle levering, goed telefonisch contact, snelle afhandeling van problemen....kortom : TOP.

Pluspunten

Dat als het niet helemaal goed gaat, het super snel wordt aangegeven en opgelost.

website en order status beter up to date houden.

Pluspunten

Snelle service (Brussel). Om een onofficiële macbook pro batterij te verkrijgen moeten we al gauw een credit kaart hebben om op ebay of amazon te kopen, gelukkig hier niet nodig! Verpakking tiptop in orde, goed beveiligd tegen gefrustreerde postbodes. Batterij gaat (bijna) even lang mee als de originele. Meegeleverde schroevendraaiers dik pluspunt!

Pluspunten

Prima levering, prima product en prima service.

Leveren binnen 1 dag was helaas niet waar. Zondag besteld, woensdag pas in huis.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Zorg ervoor dat de levering in orde is. Ik heb een week moeten wachten op mijn adapter waardoor ik problemen kreeg met mijn werk.

Pluspunten

Goede service en scherpe prijzen.

Pluspunten

vandaag besteld morgen in huis.... bij mij heeft MacBook-Adapter.nl zich netjes aan de afspraak gehouden... dat is beter dan ik van hoop andere webshops gewend ben....

Pluspunten

Snelle verzending Duidelijke site Goede klantenservice

Mijn eerste oplader deed het niet (al werd dat erg goed opgelost)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijzen

Niet kunnen annuleren van je bestelling Trage reactie op mail.

Pluspunten

- duidelijke site - product werkt als verwacht - vriendelijk antwoord op contact/mail

- levering duurde 1 dag langer dan beloofd - geen tracking code

Pluspunten

Er werd snel gereageerd op een aantal gestuurde mails. En de doorij gemaakte fout werd adequaat opgelost. Goede service dus.

Openingstijden vermelden op site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

X

Pluspunten

Snelle levering, kwalitatief zien de adapters er goed uit!

na levering producten direct factuur per e-mail sturen

Pluspunten

Snel geleverd Gemakkelijk bestelbaar

Niets

Pluspunten

snelle serves top product

Pluspunten

Snelle levering, goede voorraad, goede info. Keep it up!

Pluspunten

Zeer snelle response. Makkelijke communicatie middels email. Ik had twijfels over de juist adapter en middels een paar mail wisselingen was ik er uit. Was overtuigd van de juiste, besteld en in no time had ik hem in huis. Perfecte klantgerichtheid.

Pluspunten

Snel, zeer klantgericht. Omruilen geen enkel probleem.

Pluspunten

Zeer snelle levering Zeer snel antwoord op e-mails en vragen

Pluspunten

Nadat de 1e adapter niet goed werkte een nieuwe opgestuurd gekregen , goede after sales.

Moest zelf betalen voor verzending adapter die niet werkte.

Emdenweg 3

9723 TA Groningen