1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Ik /was/ tevreden met de klantenservice wat betreft garantie (ondanks ik zelf de verzendkosten moest betalen, maar dat daargelaten). Onderstaand het laatste mailcontact:
Van mij:
"Beste,
Ik heb vorig jaar in april contact gehad met jullie over een oplader die niet meer werkte. Nu heb ik, helaas, binnen een jaar weer hetzelfde probleem.. De lader stopt ineens met werken, en doet niks meer. Valt dit alsnog onder de garantie..?"
Reactie:
"Hoi,
Wat raar. Zou je onderstaande stappen eens willen doorlopen?
Rapport powermanagament sturen
Dat doet u door linksboven naar het Apple’tje te gaan
Klik op ‘Over deze Mac’
Klik op ‘Meer info…’
Klik op ‘Systeemoverzicht…’
Klik op ‘Voeding’ of ‘Power’ onder het kopje ‘Hardware’
U krijgt dan een rapport van het powermanagement welke u gewoon kan copy pasten in het antwoord op deze mail conversatie.
We horen graag nog even!"
Mijn respons:
"Hoi,
Ik zou dit heel graag willen doen, maar de MacBook is leeg en laadt momenteel niet op. Is het mogelijk om dit via de browser op te zoeken? En zo ja, hoe kan ik dit doen?"
VerbeterpuntenWaarop ik deze reactie ontving:
"Hoi,
Ik heb het nog even nagekeken. Ik zie hier dat we de adapter al een keer vervangen hadden voor je. Ik vind het erg ***lig alleen betekent een vervanger niet dat dan de garantieperiode opnieuw wordt verlengd. Daar de eerste bestelling dateert van juli 2017 kan ik de adapter helaas niet onder garantie vervangen. Wat ik wel voor je zou kunnen doen is je een korting aanbieden van 15% op een eventuele nieuwe bestelling.
Excuus voor het ongemak en ik hoor graag van je!"
Dus ik krijg voor de tweede keer een ondeugdelijk product in huis, maar omdat dit eerder is gebeurt krijg ik een kortingscode van 15%. Ik snap dat dit de voorwaarden zullen zijn, maar ik vind het erg jammer dat ik weer binnen een jaar met een kapotte lader zit. Vervelend als student zijnde! Dus dit is mijn laatste bestelling geweest bij dit bedrijf, ik raad ze dan ook niet aan.