1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie per mail

Snelle verzending is helaas niet het geval, ik heb 2 dagen moeten wachten. Juist door de snelle levering heb ik bij MacBook-Adapter.nl besteld. Geen track & trace code, niets, terwijl je er gezien de verzendkosten wel voor betaalt. Jammer jongens, ik bestel hier niet weer.

Pluspunten

Hele goede klantenservice.

Had een schroevendraaier set niet ontvangen, na een telefoontje een nieuwe set de volgende dag gekregen.

Pluspunten

Zeer goede service. Buiten de ruiltermijn kwam ik erachter dat mijn product toch niet de juiste was en dat ik hem moest omruilen. Dit werd zeer goed en vriendelijk opgepakt!

Niets, ga zo door

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Super slecht na 3 dagen wacht nog niks gehoord en geen oplader binnen niet kopen hier klopt niks van de telefoon word ook niet opgenomen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Website is goed ingedeeld

De huismerk opladers betrouwbaarder maken. Mijne stopte ermee na 14 maanden terwijl mijn macbook batterij nog in goede staat is. Dus helaas buiten de 12 maanden en kan hem dus ook niet retourneren.

Pluspunten

snel en goed

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen, goede kwaliteit

Pluspunten

Duidelijke omschriving van het product op internet, goede prijs, snel

Pluspunten

Snelle verzending, duidelijk weergegeven welke adapter je waar voor nodig hebt. Redelijke prijzen.

* De adapter die ik heb gekocht past ok, maar is iets minder fijn dan de originele adapter. Wanneer de adapter met de magneet aan de macbook wordt vastgeklikt maakt deze in eerste instantie vaak geen contact. Dan moet je het geheel even wiebelen en dan werkt het wel. * Je krijgt na aankoop veel reminder om een review in te dienen.

Pluspunten

Snelle bezorging en goede adviezen

Vooralsnog niets

Pluspunten

Hebben voor mij gedaan wat ze beloofden

?

Pluspunten

Goede alternatieve accu voor mijn (oude) Macbook voor een prima prijs. Snelle levering, prima.

Pluspunten

Zeer service gericht en zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Snelle levering en goed product

Pluspunten

Levering van producten die doen wat ze moeten doen

Pluspunten

Snelle levering van het bestelde product.

N.V.T.

Pluspunten

Transparante website en snelle afwikkeling van het bestelde. Een goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

vandaag telefonisch contact gehad betreffende een slecht werkende macbook accu en binnen vijf minuten was het voorstel we sturen u geheel kosteloos een nieuwe op een prima service toch van Macbook-Adapter.nl

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Super blij met de Mayerinc accu. Prestaties zijn zeer goed. Kan weer lekker lang werken.

Pluspunten

Besteld en de volgende dag in huis en goedkoper maar net zo goed als een echte macbook adapter

Pluspunten

Duidelijke website Breed assortiment Afspraak is afspraak

Pluspunten

Service was uitstekend en het geleverde product werkt prima

Emdenweg 3

9723 TA Groningen