Pluspunten

Uitstekende service. Batterij werkt erg goed en gaat erg lang mee. Ik had nog inhoudelijk een vraag over de accu en hier werd direct heel goed op gereageerd. Wij hebben in het verleden ook al vaker hier besteld; batterijen, opladers etc. etc. De kwaliteit is echt zeer goed. Aanrader!

Pluspunten

Batterij werkt volgens specificaties

Pluspunten

Snel geleverd, goede kwaliteit

Pluspunten

Heel erg tevreden met de kwaliteit van zowel de bestelde adapter als de accu voor de MacBook. Mijn ervaring is dat dit elders (goedkoop is duurkoop!) zeker anders kan zijn. Kan weer lekker lamg met de Mac vooruit. Afwerking van de Mayerinc accu en oplader is van hoge kwaliteit. Top!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en het was ook mogelijk via een afleverpunt (naar keuze) te laten leveren. Wat handig is als je niet vaak thuis bent.

Kwalitatief mag het product wel verbeterd worden. Bij het eerste gebruik werd de adapter al gloeiend heet. Het is spot goedkoop, echter geloof ik dat in dit geval toch een duurkoop betreft op lange termijn.

Pluspunten

De bestelling klopte helemaal !

Pluspunten

snelle levering en kwaliteit van batterij en meegeleverde gereedschap tot nu toe geheel volgens verwachting

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke website en een handige handleiding!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Wel tevreden over service van dit bedrijf, maar niet tevreden over product oude originele Apple accu met 950 laad cycl teruggezet deze vele malen beter, nieuwe accu na 1.5 uur leeg

Niet in omschrijving beschrijven wat de accu leveren kan

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

I ordered a replacement battery for my MacBook Air. It was delivered quickly, and is working great.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

The battery I bought to replace in my computer didn’t work.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen. Accu oude MacBook was 'ontploft' en onderkant MacBook was daardoor ontwricht. Reparatie door Apple zou duur worden en was onwaarschijnlijk volgens de Apple stores dat Apple dit überhaupt zou willen repareren. Heb de 'A1382 accu 15 inch MacBook Pro A1286 (Extra vermogen)' gekocht. Werkt uitstekend!

Pluspunten

Zeer snelle levering ook het feit dat er schroevendraaiers meegeleverd werden was een pluspunt

Pluspunten

Snelle correcte levering. Goed werkemd product

Pluspunten

Gratis een schroevendraaier erbij

Pluspunten

Snelle levering. Prima product.

Pluspunten

je kunt veilig bij dit bedrijf een bestelling plaatsen. Wordt op tijd geleverd en als er iets niet klopt, nemen ze contact met je op en komen direct met een oplossing die je tevreden houdt. Mijn accu werkte niet naar behoren en ze hebben een nieuwe accu gratis opgestuurd

Pluspunten

Snelle levering tegen een goede pris!

Pluspunten

Perfecte accu voor mijn Macbook Pro 15" uit 2015. Beter dan de originele! Bovendien snel en uitstekend verzorgd geleverd. Zeer tevreden!

Pluspunten

De procedure van bestelling tot aan bezorgmoment is zeer transparant. En netjes!

Nvt. Ik ben zeer content.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en zoals beschreven. Zeer tevreden.

Emdenweg 3

9723 TA Groningen