3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed, snelle levering.

Accu voor MacBook Air is geen Mac original dus batterij sneller leeg dan 10 uur.

Pluspunten

Fantastische service. MacBook accu besteld en ben heel erg tevreden. Mac is weer als nieuw, kan eindelijk weer zonder constant de oplader aan te sluiten, m'n macbook gebruiken. Aanrader!!!

Pluspunten

Fantastisch, ik koop hier al jaren alles voor mijn macbooks.

Pluspunten

Super batterij die Mayerinc accu, gaat erg lang mee. heel erg blij mee. Mac is weer als nieuw.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle respons op vragen

Bij MacBook-Adapter gekochte batterij van mijn MacBook Pro had einde levensduur na 2,5 jaar en < 500 laadcycles, vergoeding hoort te zijn ± 50% maar ik ontving maar 15% retour. I.v.m. mijn drukke werkzaamheden moest ik het hierbij laten. Jurispredentie: Wie betaalt de kosten? Als een apparaat buiten de garantietermijn kapot gaat als gevolg van non-conformiteit (in dat geval had het gebrek redelijkerwijze niet mogen voorkomen), dan zijn de herstelkosten daarvan strikt genomen (artikel 21, lid 2 BW7) voor rekening van de verkoper. Maar omdat zoiets niet redelijk zou zijn wanneer de koper het apparaat al enkele jaren gewoon heeft kunnen gebruiken en dit er door de reparatie weer beter op wordt, wordt er gewoonlijk een verdeelsleutel voor de kosten toegepast. Stel dat een televisie 8 jaar meegaat en na 5 jaar moet er een reparatie worden verricht. Dan is het redelijk te noemen dat de koper 5/8 van de reparatiekosten voor zijn rekening neemt. Hij heeft de televisie immers al 5 jaar gewoon kunnen gebruiken. Met vriendelijke groet, Kees de Jong uXplorer ultd (ceo)

Pluspunten

Zeer correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling

Pluspunten

Snel en uitstelde adviezen op de site

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

Pluspunten

alles perfect

Pluspunten

Snel en correcte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Vlotte levering met heldere berichtgeving.

Pluspunten

op tijd en precies wat ik wilde

Pluspunten

Bestellen op de website was snel en verliep prettig. Levering ook buitengewoon vlot.

Pluspunten

Snelle levering van een uitstekend product.

Pluspunten

voor de eerste keer iets besteld, alles keurig verzorgd en vlot geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!!!!

zou ik niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product goed.

Op de site stond dat mijn bestelling de volgende dag bezorgd zou worden, maar dat was niet zo. Ook stond er dat het gratis was, en dat was evenmin het geval.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling bestelling

Pluspunten

snelle levering en goed advies per telefoon

geleverde accu had wel dezelfde specificaties, paste ook in de macbook had echter een andere vorm

Pluspunten

Supersnelle levering , product goed verpakt incl benodigde tools. Nieuwe batterij werkt top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Krijgt wat je vraagt en snel . Top

Pluspunten

Wij bestellen hier altijd onze Mayerinc accu's voor onze MacBooks. Dit merk onderscheidt zich op tal van vlakken (prestatie, uithoudingsvermogen en levensduur op lange termijn). Tip; kies niet voor het huismerk, maar voor de mayerinc variant. Iets duurder, maar de meerprijs dubbel en dwars waard. Verder; snelle levertijden en zeer goede klantenservice bij vragen maar ook problemen. Wij zijn vaste klant!

nee

Pluspunten

snelle bezorging, duidelijke website

Pluspunten

Snelle levering, complete set, inclusief gereedschap. Binnen 5 minuten geinstalleerrd.

Pluspunten

Goede levering binnen 24 uur . Netjes verpakt

Emdenweg 3

9723 TA Groningen