Pluspunten

Goede service! Snelle levering! Helaas foute adapter bij accu besteld, stond verkeerd op de site, maar na 1 mailtje keurig andere opgestuurd met retourenveloppe! Heel vriendelijk

Check site op juiste product koppelingen

Pluspunten

Ik kreeg snel toegestuurd wat ik nodig had. (Accu macbook air). De accu was stevig en betrouwbaar ingepakt, dus geen teleurstelling bij het uitpakken. Er zaten zonder meerkosten de juiste schroevendraaiers bij en het klusje van inbouwen was zo gepiept.

Videofilmpje hoe accu te vervangen??

Pluspunten

Snelle levering en prima product!

Te laat

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Bestelde accu is inclusief gereedschap. Bestelde accu: Mayerinc, A1604 voor 11 inch macbook air mid 2011. Nu, na 1 maand, werk de accu nog uitstekend en met 5330mAh ruim boven de gestelde capaciteit van 5200mAh.

Op de verpakking staat een ander voltage vermeld dan op de website (7.6 resp. 7.3 volt).

Pluspunten

Super snel en netjes binnen

Pluspunten

Ik heb een accu voor mijn Mac Book Air besteld. De kwaliteit is uitstekend en tevens de snelheid van het leveren.

Pluspunten

snelle service goede instructie

Pluspunten

overzichtelijk website veel mogelijkheden

mutaties worden niet altijd gelijk zichtbaar. Prijzig (geen extra korting bij meer dan 1 bestelling) In verleden gekochte

Pluspunten

Ik heb goede ervaring ondervonden snel, correct en duidelijke orderverwerking.

Geef optie mee of je schroevendraaiers wilt ontvangen.

Pluspunten

Snel en compleet geleverd. Niet meer bij Apple verkrijgbaar, maar hier wel. En werkt perfect!

Ik kan ze niet verzinnen...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling op tijd

Bestelling wel op tijd geleverd, maar niet compleet zoals beschreven in productomschrijving. Mail wordt niet beantwoord en telefoon wordt niet opgenomen. Erg jammer!!

Pluspunten

Snel geleverd en voldoet prima.

Wellicht bij vervanging van ook kleine Apple schroefjes kunnen leveren.

Pluspunten

Snel geleverd en goede kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Relatief snel geleverd

Het is niet echt goed. Laad mijn laptop niet op als ik meer dan 2 programma’s aan heb staan. Batterij word hierdoor ook minder. Kabel en voeding voelen ook erg dun aan. Tevens word de oplader extreem warm

Pluspunten

Snelle levering, pakketjes zijn goed ingepakt lader werkt zoals verwacht.

Lampje werkt niet altijd even goed. Laat wat langzamer op dan een normale macbook adapter.

Service & kwaliteit producten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen verzendbevestiging ontvangen binnen de beloofde levertijd. Telefonisch niet bereikbaar, meerdere malen geprobeerd. Daarnaast ook een mail gestuurd, hier tot heden ook nog geen reactie op ontvangen.

Pluspunten

Super ervaring met dit bedrijf. MacBook is weer als nieuw. MacBook-Adapter.nl doet wat het belooft. Snel geleverd. Der mayerinc accu ziet er kwalitatief goed uit en houdt het lang vol.

MacBook-Accu.nl heeft hetzelfde assortiment? Beetje verwarrend.

Pluspunten

Een fout in de afwerking van de bestelling is na snelle communicatie correct hersteld en het bestelde product is daarna snel geleverd. Prima.

Pluspunten

Mijn MacBook was heel erg traag en viel soms zomaar uit. En ik moest constant de oplader eraan houden. Na wat onderzoek bleek de accu aan vervanging toe te zijn. Omdat ik nooit voor het eerste de beste ga, heb ik lang gezocht naar de juiste accu. Ik ben nogal sceptisch over alles wat niet van Apple zelf komt. Maar een nieuwe accu van Apple zelf is of niet te betalen of ze zijn simpelweg niet meer te krijgen(!). Kwam toen vrij snel op een Mayerinc accu uit. De goede verhalen die ik hier over gehoord had stemde mij positief en besloot een bestelling te plaatsen. Volgende dag ontvangen. En zelf de accu geplaatst, was heel makkelijk. Mijn MacBook valt nu niet meer uit en werkt als in het begin. Wat een verademing!!!

Pluspunten

Accu en lader voor mac pro besteld. Kwam er niet goed achter welke geschikt was. Even gevraagd wn krijg heel snel hulp. Volgende dag alles keurig geleverd! Oogt zeer kwalitatief en sinds een week nu in gebruik. M'n mac is weer als nieuw!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen idee, betwijfel of het bedrijf nog bestaat . Geen reacties op mails sinds juli en telefonisch tot nu toe niet kunnen bereiken

Reageren op mails en vragen die ik stel

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke en snelle communicatie, prettig contact!

Geen!

Pluspunten

Superbedrijf! Mijn bestelde product werd snel en netjes afgeleverd. Ik had een paar vragen over de plaatsing en hoe ik de accu het beste kon gebruiken. Ik had hier een mail over gestuurd en kreeg binnen no time reactie met alle antwoorden en tips over hoe ik de accu moest gebruiken. Ik zou hier zo weer bestellen, top!

Geen enkele! Ga zo door!

Emdenweg 3