Pluspunten

Goede service Prima assortiment Komt beloftes na Goed bereikbaar voor vragen Kwaliteit van de macbook accu was echt super goed, ben er heel blij mee. Heb net iets meer uitgegeven en voor de mayerinc accu gekozen.

Nope

Pluspunten

Fantastische webshop. Bestel hier al sinds 2012 regelmatig onderdelen voor mijn MacBook. Voor m'n Mac wil ik alleen het beste en ben ik pietje-precies als het op kwaliteit aankomt. Ik heb meerder typen accu's voor al mijn MacBook's (Air en Pro's bij ze besteld. En de kwaliteit is tip-top. De mayerinc accu maakt echt het verschil omdat je er langer mee kan doen. Heb vaak goed contact gehad.

MacBook-Accu.nl en MacBook-Adapter.nl zijn dezelfde bedrijven met hetzelfde assortiment. Is wel een beetje verwarrend lijkt me voor klanten.

telefoon opnemen en een mail met een track&trace code sturen.

Pluspunten

Super maken alle beloftes waar!

Pluspunten

Fantastische ervaring. Fijne klantenservice bekwaam en hulpzaam. Zeer snelle levering. De Mayerinc accu werkt perfect in mn Macbook.

Pluspunten

Door een telefoongesprek heb ik een nieuwe accu van hun in mijn macbook air erin geplaatst en de accu gaat als nieuw mee met de tijd. Door degelijke kwaliteit van de accu, de snelle levering en de zeer goede service ben ik zeer positief over hoe macbook-accu.nl bedrijf het doet. Aanrader zonder kwaaltjes, beter kan je niet verwachten.

Tip, blijf op de huidige manier de service aanbieden, dan blijft de klant altijd tevreden.

Pluspunten

1. Telefonisch goed bereikbaar 2. Efficiente correspondentie per e mail, werkt prima 3. Klantvriendelijke bejegening 4. Behapbare reparatie tijd 5. Representatieve locatie (Rotterdam) 6. Vakkundige reparatie 7. Prijs vriendelijk

Eenmans bezetting is een risico, bij drukker worden zal opschaling in bemensing nodig zijn. Parkeerfaciliteiten matig

Pluspunten

Alles is goed geregeld en verlopen met de bestelling

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Product Snel geleverd, ik heb hier wel een paar vragen over niet de juiste stekker en de lader wordt warm. Ik heb al een parkeer geprobeerd te bellen maar er wordt niet opgenomen.

Telefoon opnemen.

Pluspunten

Snelle levering, degelijke verpakking.

Tot nu toe niet..

Pluspunten

Duidelijke site Snelle levering voor 23:59 uur besteld volgende dag al in huis!

Pluspunten

Snel geleverd, goed verpakt, en werkt uitstekend.

Pluspunten

Duidelijke site Goede prijs Snelle bezorging

Pluspunten

Snelle levering, handig dat ook Post NL pakketpunten worden ondersteunt. Goede prijs/kwaliteitverhouding Prima (vervangende) adapter voor een lage prijs

Communicatie als er iets mis gaat bij verzenden. Heb product alsnog snel ontvangen, maar hoorde het beetje laat.

Pluspunten

Binnen de 24 uur geleverd Perfect product

Pluspunten

Goede website met goede uitleg met plaatjes over hoe je de accu van een macbook zelf kunt vervangen. Makkelijk bestellen. Snel en keurig verpakt geleverd. Top!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, goede accu

Service is ronduit slecht, had een accu voor een MacBook besteld en daar zouden bijbehorende schroevendraaiers bij meegeleverd worden. Bij aankomst van t pakketje zaten deze d'r niet bij. Gelijk heb ik geprobeerd te bellen naar MacBookadapter.nl maar dit is onmogelijk aangezien je iedere keer dat je belt automatisch weggeduwd word. Daardoor nu bij de plaatstelijke Turk d'r in laten zetten omdat je nergens dat gereedschap kan krijgen. Deze snapt kennelijk niet hoe een MacBook werkt en heeft m deels gesloopt. Al met al weer is verder van huis dan nodig was als het pakketje gewoon compleet geleverd was.

Pluspunten

lage prijs en snelle levering

ik heb een accu voor macbook air bestelt met speciale schroevendraaier. Bleek deze speciale schroevendraaier ook al in de doos van de batterij te zitten. Beetje jammer dat dat er niet bij stond.

Pluspunten

Hele goede service! Verder goede info over het product!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot nu toe geen!

Email lezen, telefoon opnemen, correct bestelling verwerken en 'same day delivery' van de site halen want die maken ze niet waar! Ik heb op vrijdagochtend een bestelling gedaan en extra betaald voor 'same day delivery'. In de ontvangstbevestiging kreeg ik een bericht dat alle pakketten om 23:59 verwerkt werden. Raar want ik wil het op dezelfde dag tussen 18:00 en 22:00 geleverd krijgen. Bellen, wordt niet opgenomen. Email verzonden Om 14:40 uur, geen reactie. Diverse malen gebeld maar er wordt niet opgenomen. Om 16:45 een mail met een track&trace code; maar die werkte 'nog' niet. Dan maar afwachten tussen 18 en 22 of het pakket toch bezorgd wordt, maar helaas niets. Uiteindelijk om 20:30 deed de track&trace het: verwachte leverdatum zaterdag, maar geen periode want die werkte helaas niet. Nu vandaag post kwam langs maar geen pakket, toch maar weer track&trace kijken: en nu staat er maandag!!! Ik betaal €7+ on op dezelfde dag geleverd te krijgen maar heb nu helemaal niets. Werk verzet naar zondag en nu moet ik het helemaal afzeggen, erg bedankt voor deze waardeloze service MacBook-adapter.nl ik loop nu €900 mis door dit geintje.

Pluspunten

in eerste instantie was de verkeerde adapter opgestuurd, maar is naar uiterste tevredenheid opgelost.. bedankt

Emdenweg 3

9723 TA Groningen