1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen opvolging! Had een adapter nodig voor een businesstrip. Belofte van levering 24u. Uiteindelijk had ik deze na 6 dagen nog niet. 2 weken na bestelling kwam een oude dame deze afgeven (was verkeerd geleverd!).

Pluspunten

Eenvoudig bestellen, snelle levering, ook benodigde schroevendraaiers in het assortiment

Pluspunten

Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service nadat ondergetekende de verkeerde batterij had bested.

Pluspunten

Snelle en goede service

Klantenservice telefonisch niet bereikbaar

Pluspunten

snelle levering goed advies

ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gewoon goed

Pluspunten

Snelle verzending, goede prijzen

Pluspunten

Snelle levering. No nonsense.

Geen track and trace van de bestelling gehad.

Pluspunten

Pluspunten

Ik gebruik mijn adapter inmiddels bijna twee weken en heb bijna geen verschil gemerkt met de Apple adapters die ik in het verleden heb gebruikt. Het enige verschil is dat het oranje lichtje zwakker is dan het groene lichtje, en zwakker dan het oranje licht op de 'officiële' adapter. Dit maakt volgens mij niets uit voor hoe goed hij werkt, en het kan ook zijn dat dit alleen van toepassing is op mijn adapter. De adapter voelt in ieder geval stevig aan en de magneet werkt goed. Al met al, zoals beloofd door de website, vrijwel identiek aan de Apple adapter, alleen hoef je er minder dan de helft voor te betalen. Ik hoop er nog lang mee te kunnen doen. Bezorging was ook supersnel, de volgende dag heb ik hem binnengekregen. Een absolute aanrader.

Pluspunten

Simpel en snel

Pluspunten

Pluspunten

kwaliteit, prijs, levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de adapter die ik kreeg was stuk. ze gaven me goede service om erachter te komen wat er aan de hand was en waarop ze besloten een nieuw te sturen. de nieuwe liep wel wat vertraging op maar dit kwam geloof ik door de post

Pluspunten

- Sneller levering - Zeer goede prijs!!! - 1 jaar garantie op de producten. - Betrouwbaar - Uitstekend klantenservice (zowel voor als naverkoop). Ik had accu voor mijn macbook wit en lichtenadapter besteld. Beiden waren zeer snel aangekomen. De pin van mijn lichtenadapter had problemen maar ik had nog mijn garantie. Ik heb de contactformulier ingevuld en ze vroegen om de adapter terug te sturen. Zonder moeilijk te doen (veel bedrijven doen dit!) hebben ze mij na een paar dagen een nieuwe macbook adapter verzonden. Ik ben zeer zeer tevreden en raad deze website iedereen aan!

Geen. Top bedrijf, hou het zo!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slechte communicatie zal Niet meer bij jullie bestellen

Pluspunten

snel geleverd binnen de dagen

nvt

Pluspunten

snel geleverd binnen de dagen

nvt

Pluspunten

Nette snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering, prima product.

Emdenweg 3

9723 TA Groningen