Pluspunten

Prima in orde zo!!

Pluspunten

Snel en duidelijke uitleg

Nvt

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, snelle en goede communicatie en nazorg. Inhoudelijk verstand van zaken.

Beloofde track-and-trace mail niet ontvangen. Maar dit werd snel goedgemaakt in een persoonlijke mail toen ik hier op wees, dus dit was geen wezenlijk probleem. Wel wenselijk dat dit (weer) automatisch goed gaat zonder mail van de kant van de klant.

Pluspunten

Goede snelle service

Pluspunten

Duidelijke product beschrijving , snelle levering

Optie voor bezorging naar TPG ophaalpunten

Pluspunten

Snelle bezorging en scherpe prijzen.

Geen zover ik kan bedenken.

Pluspunten

Prima en snelle levering van het bestelde product.

Heb mijn product moeten retourneren omdat het een niet-officieel Apple product was voor de MacBook Pro. De wizard op de website stuurt je naar dit product, maar zou eigenlijk ook het originele Apple product moeten laten zien. Enigszins misleidend... aan de andere kant zelf ook niet goed opgelet. Telefonisch niet bereikbaar.

Pluspunten

Heel fijne service, ik heb zelf een lader voor Apple Macbook pro 13 inch gekocht, deze was zo binnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed aanbod en duidelijke website

Prima aanbod, en ook een bestelling gedaan voor 23u, zodat mijn MacBook Pro lader de volgende dag binnen zou zijn. De volgende dag echter nog niet binnen, vanwege de stakingen bij PostNL, maar dit vernam ik uit het nieuws. Vanuit Macbook-Adapter.nl kreeg ik geen e-mail, geen bericht, geen notificiatie over de bezorgingen, vertragingen en eventuele alternatieven. Dus mijn tip aan macbook-adapter.nl: ook de communicatie, nazorg en klantcontact gaat door als de bestelling bij jullie de deur uit is! Maar after-all is het natuurlijk gewoon overmacht en ligt dit ook buiten jullie invloed...

Pluspunten

Pluspunten

Mijn tweede bestelling bij MacBook-Adapter, en ook nu weer mooi op tijd en goed verzorgd.

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke website

Pluspunten

Reliable and quick.

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk bestellen

Pluspunten

Snel geleverd en adapter werkt prima. Hij wordt wel veel warmer dan mijn oude adapter, maar ik weet niet of dit aan het feit ligt dat het geen originele adapter is.

Pluspunten

's avonds laat besteld en de dag erna, zoals beloofd, keurig geleverd. Qua prijs de goedkoopste en product werkt perfect. Volgende keer kunt u weer op mijn bestelling rekenen !

Houd uw service op dit niveau

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering.

Mijn adapter is binnen een maand kapot! IK ben nu op vakantie en moet elke dag een uur werken en ik heb nu geen lader meer. Ik ben zeer boos en zeer ontevreden. Ik neem zo spoedig mogelijk contact op om mijn geld terug te krijgen.

Pluspunten

Snelle levering, goede service! Mijn vraag werd binnen 24 uur behandeld, waardoor ik mijn batterij direct kon vervangen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verschrikkelijk slecht! 3 adapters besteld, allemaal binnen binnen twee maanden defect. Contact opgenomen, zou veroorzaakt worden door defecte accu. Nieuwe accu en weer nieuw adapter aangesmeerd gekregen en ja hoor, na twee maanden weer defect. De accu is overigens ook van bedenkelijke kwaliteit. Geld niet terug storen, je moet er zelf achteraan. Producten zelf terug sturen kost steeds geld. Afrader dus...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kreeg al snel de adapter aan

De support, het contact met de support is niet super. ik vraag dit: Ik heb recent bij jullie een adapter gekocht. Helaas ben ik hier achter gekomen dat er al een sneetje in de buitenste laag van de kabel zit. Zou ik hier een vervangende kabel voor kunnen krijgen? en zo ja moet ik de adapter dan terugsturen en waar moet ik hem dan heen sturen? Daarna heb ik als antwoord gekregen: We zullen zorgen dat je een vervanger krijgt. Zou je er op willen letten dat je de kabel niet te strak om de adapter rolt? Dit wil nog wel eens voor kabelbreukjes zorgen. Er wordt niks gezecht over terugsturen dus ik dacht dat het goed was. Verder had ik niks meer gehoord tot ik weer contact met hen op had genomen. Daarna krijg ik te horen dat ik de verkeerde adapter heb teruggestuurd terwijl ik niks heb gestuurd? En dat ik een andere had gekocht. verder ook niet meer informatie gekregen. Heel onduidelijk verder allemaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het toezenden is spoedig,maar het beoordelen van een retour verzonden product laat nog op zich wachten.

Graag snelle reactie op retour verzonden product , of deze vergoed wordt. Had verkeerde besteld met andere aansluiting, wat niet goed aangegeven werd op de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede montage-instructie op de website, service en advies uitstekend nadat bleek dat het product toch niet aan mijn wensen voldeed.

Voor mij was niet geheel duidelijk dat het product niet van het merk Apple is, maar geschikt is voor Apple. Dit is inmiddels met het bedrijf gecommuniceerd.

Emdenweg 3

9723 TA Groningen