1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voor dit bedrag natuurlijk niet veel te verwachten maar dit zijn wel heel erg cheap ass schroevendraaiers...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Batterij werkt, maar er werd niet bij verteld dat er een drie punts schroevendraaier bij nodig is. Hierdoor heb ik een dag mijn laptop niet kunnen gebruiken omdat ik de adapter niet kon verwisselen.

Beter communiceren over tools om de adapter te vevangen.

Pluspunten

Goed product, goede prijs en snelle levering

Pluspunten

Snel afgehandeld, duidelijke communicatie en vlotte levering

Pluspunten

Snelle levering, works as advertised

Ik was verbaasd dat de accu uit 2011 kwam (besteld in 2015). Verder alles prima.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De klantenserive is telefonisch niet bereikbaar. Ik probeer al een aantal dagen te belen, maar telkens krijg ik te horen dat ze momenteel niet telefonisch bereikbaar zijn. Ik had een fout product besteld, deze kon ik terug sturen en dan zou ik het geld terug krijgen, echter ben ik hier ook al enkele weken op aan het wachten! grote tip: Zorg dat jullie die telefoon opnemen!

Pluspunten

Product voldoet, is op tijd geleverd. Geen negatieve punten

Pluspunten

Snelle levering, goeie producten en prima communicatie wanneer de levering wat later is

Pluspunten

Macbook (mid 2009) batterij besteld (A1322), goede prijs in vergelijking met andere NL leveranciers, vlotte levering, veel nuttige informatie op de site (triwing schroevendraaier nodig, welke modellen zijn compatibel, link naar instructievideo voor installatie). De batterij functioneert keurig volgens specificatie, juiste mAh en 0 cycles bij aankoop.

Uiteraard is te verwachten dat een ouder model batterij al langer geleden is gefabriceerd, maar voor de volledigheid zou dit wel vermeld kunnen worden op de site. De betreffende batterij die ik heb ontvangen was 4 jaar oud.

Pluspunten

snelle levering en goed verzorgde bestelling.

Pluspunten

-snelle levering -product is goed verpakt

-als we de rekening uitprinten vallen de totaalbedragen weg. Dit is erg onhandig. Misschien een andere lay-out kiezen?

Pluspunten

Mijn pakket kwam te laat omdat ik per ongeluk een PO box nummer had opgegeven. Ik kreeg snel reactie toen ik aangaf dat mn pakketje er niet was en is nogmaals opgestuurd. Goede service!

Pluspunten

goed bereikbaar, reageert snel en to the point, denkt mee met klant. prima service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen 2 jaar oude accu's verkopen voor de nieuwprijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Levering had sneller gekund

Pluspunten

Snelle levering. Product werk tot nu toe goed. Schappelijke prijzen.

Niet van toepassing

Pluspunten

Snelle levering en de adapter zat goed in de verpakking. En het belangrijkste: hij werkt uitstekend!

Keep on going this way!

Pluspunten

Top, snelle levering.

Pluspunten

Zeer snelle reactie op mijn mail ontvangen. Goede service doordat ik gelijk een nieuwe batterij kreeg opgestuurd gezien degene die ik had ontvangen niet goed werkte/rare zure geur had.

Telefonisch niet te bereiken

Pluspunten

Snelle levering & Good product. Thankx!

Pluspunten

Hadden precies wat ik zocht! Was bang dat het te lang ging duren maar had het gelijk de volgende dag binnen. ☺ was zo blij .Bedankt!

Pluspunten

Snelheid overzichtelijke site

Pluspunten

Snele levering

Prijs

Pluspunten

Service wat je verwacht, prima

Emdenweg 3

9723 TA Groningen