Laden reviews...
14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samlet set viser anmeldelserne hurtig levering, høj kvalitet på græsset og en effektiv service. Kunden nævner tydelig kommunikation under bestillingsprocessen og pålideligheden. Der er en negativ oplevelse, der fremhæver kommunikationsproblemer og anmodning om refundering. Samlet set er feedbacken positiv, med plads til forbedringer i kommunikationen.
Pluspunten
Het klopt dat ze iets duurder zijn dan anderen, maar de professionele kwaliteit maakt dat meer dan goed. Prijs/kwaliteit een dikke 9
23 March 2016
Kees
Huizen
Pluspunten
Duidelijke informatie, goede kwaliteit
VerbeterpuntenJammer dat de transmission chauffeur niet met een palletkar kan omgaan waardoor er zeker 12 rollen zijn gevallen en beschadigd zijn.
22 March 2016
Rens
Avenhorn
Pluspunten
Goede en snelle service. Aardige chauffeur die de pallet met graszoden zelf de tuin in reed, hierdoor heb ik er zelf niet mee hoeven sjouwen. Top!
VerbeterpuntenGeen, ga vooral zo door.
19 March 2016
Willem
Hendrik Ido Ambacht
Pluspunten
Super SERVICE!! Op de afgesproken dag geleverd, Top vervoerder Princen uit Weert voor de communicatie voor de levering voor 12 uur.
17 March 2016
M.Wangge
Venlo
Pluspunten
telefonisch erg goed bereikbaar en een goede klantgerichte service. Erg tevreden over de manier waarop we de bestellingen hebben kunnen plaatsen. De graszoden zijn nog niet geleverd dat gebeurd begin april
Verbeterpuntentot op heden geen verbeterpunten. Tips: klantvriendelijkheid behouden zoals die nu is
17 March 2016
Het Prisma
Arnhem
Pluspunten
Afspraken na komen, op tijd leveren en vakkundig, harde werkers.
VerbeterpuntenGeen.
16 March 2016
Rob.A.D.van der Burg
Alkmaar
Pluspunten
snelle levering. fijne zoden!
Verbeterpuntenik zou er geen kunnen bedenken op het moment
maarten
bakkum
Pluspunten
Wij hebben graszoden besteld via internet natuurlijk is het afwachten wat voor een graszoden je krijgt ,er zijn goede dikke graszoden zijn er geleverd top .
De Tuynderie
Angerlo
Pluspunten
Graszoden zijn keurig op tijd geleverd! De vriendelijke chauffeur heeft ze achterom bij het hek gezet,fijn! Zoden waren van goede kwaliteit zonder onkruid. Nu hopen dat ze aan gaan slaan
Josien
Ijsselstein
Pluspunten
Goede prijs, goede graszoden. Levering was compleet met handleiding en extra's (mesje, handschoenen).
VerbeterpuntenEén graszode was licht beschadigd. Dat was in de praktijk geen probleem, maar niet zoals het hoort. Levering was een uur later dan het tijdvak wat van te voren op internet stond aangegeven. Er moest bij aflevering getekend worden. Dit terwijl op de site stond dat indien niemand aanwezig is, de graszoden gewoon in bijvoorbeeld de voortuin gezet konden worden.
12 March 2016
RG Verbeek
Dordrecht
Beste RG Verbeek,
Bedankt voor uw beoordeling! We zullen proberen nog beter op de kwaliteit van de graszoden te letten, wel blijft het gelukkig een natuurproduct ;).
Als u thuis aanwezig bent dan wordt er inderdaad gevraagd of u wilt tekenen voor ontvangst. Als u er niet bent dan worden de graszoden netjes neergezet en treft u ze aan als u thuiskomt.
Veel plezier met uw gazon!
Met vriendelijke groet,
Marcel
Pluspunten
snel geleverd en voordelig
Verbeterpuntengraszoden beter verpakken en heel aanleveren
6 March 2016
groene signatuur groen
zoetermeer
Pluspunten
Netjes en correct volgens afspraak
5 March 2016
Ellen
Zuidlaren
Pluspunten
- Toen de grond te vochtig was om nette zoden te steken werd goed overlegd over een eventueel later bezorgmoment.
Verbeterpunten- Nadat telefonisch nog bevestigd was dat wij inderdaad een specifiek bezorgmoment wensten, werd de bestelling toch ruim buiten het afgesproken tijdvak bezorgd. - Bovendien had de chauffeur een deel van de bestelling in eerste instantie niet meegekregen, waardoor hij enkele uren later toch weer langs moest komen.
27 February 2016
anoniem
Pluspunten
zeer goede klant vriendelijkheid
Verbeterpuntenga zo door
20 February 2016
Gijs
Benschop
Pluspunten
Duidelijke informatie. Alles netjes en op tijd geleverd (zelfs met handschoenen en mesje). Online bestellen werkt prima en is zeer eenvoudig en overzichtelijk.
VerbeterpuntenHelaas zit een jullie nogal ver weg waardoor de verzendkosten voor ons zeer hoog zijn. Is onze eigen afweging geweest, we wilden nu eenmaal in december gras en tuincentra zijn dan alleen met kerst bezig.
Beveelt aan
Pluspunten
Supersnelle levering Transporteur heel vriendelijk heeft de graszoden achter het huis gebracht Super
VerbeterpuntenGeen Ben super tevreden
5 December 2015
Gert
Dirdrecht
Pluspunten
Netjes op tijd en volgensafspraak de zoden gebracht in een nieuwbouwwijk. Het adres was vast niet makkelijk te vinden. De communicatie is direct en prettig en ik was blij dat ik laat in de namiddag ter word kon worden gestaan.
3 December 2015
Mark Dijkstra
Arnhem
Pluspunten
Vakkundig, snel en kwaliteit
Verbeterpunten?
1 December 2015
Joël
Groesbeek
Pluspunten
Zeer goede communicatie over transport (tijdstip, datum, afleverpunt)
30 November 2015
F Vlieland
Oegstgeest
18 November 2015
Hennie
Lelystad
Pluspunten
Goede kwaliteit, redelijke prijs, goed bezorging.
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid verschaffen over of je thuis moet zijn bij de bezorging.
15 November 2015
Theo
Boornbergum
Pluspunten
Netjes geleverd
15 November 2015
Tessa
Nootdorp
Pluspunten
Prima service. al je vragen worden heel goed beantwoord. graszoden van prima kwaliteit. ook de bezorging verliep uitstekend , de zoden werden op de juiste plek afgeleverd.
14 November 2015
Gerben
Vriezenveen
Pluspunten
Telefonisch keurig te woord gestaan door Marcel. Vandaag besteld is morgen geleverd. Prima service dus en zéér aanbevelingswaardig !!
7 November 2015
Margareth
Tilburg
Pluspunten
Snel en goed geleverd
4 November 2015
Inge