Pluspunten

Ik heb even getwijfeld om zoden via Internet te bestellen maar alles is goed gegaan. Bestelling ging goed, aflevering top. Kwaliteit zoden erg goed (premium). alles perfect.. prijs ook goed niet twijfelen.ik zeg doen

Pluspunten

prima info op de site afspraken over levering stipt nagekomen graszoden goede kwaliteit

Pluspunten

Levering keurig op tijd. Kwalitatief heel goede, mooie zoden. Goed werk!

Pluspunten

Snelle service, goede informatie. Duidelijke web-formulieren. Helder overzicht van producten, ook de extra's zoals bemesting. We zijn zeer tevreden!

Geen.

Pluspunten

Graszoden waren netjes en tijdig afgeleverd terwijl ik niet thuis was. Leuke verassing was dit ik een status e-mail kreeg met daarin de melding dat de graszoden waren afgeleverd en dat deze e-mail foto's bevatte waarin te zien was waar ze graszoden hadden neergezet. Graszoden zijn ook breder dan gebruikelijk, wat het leggen van de zoden vergemakkelijkt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, wat een waardeloos bedrijf. Ik had woensdag graszoden bestelt en betaald en kreeg een mail dat ze vrijdag zouden bezorgen. Vrijdag om 18.00 waren de zoden er nog niet dus maar gebeld. Kreeg te horen dat er iets fout was gegaan en dat ze vandaag niet meer kwamen. Omdat de fout bij hun zat gevraagt of ze dan zaterdag konden bezorgen. De medewerker zei dat ze dat niet wilde doen ivm de kosten. Kortom hele slechte ervaring met dit bedrijf. Bestel er nooit meer iets omdat ze de afspraak niet na komen.

De koppeling tussen het betaalsysteem en de transporteur zouden ze eens moeten koppelen.

Pluspunten

Komen afspraken na en kunt precies volgen hoe laat ze ongeveer leveren

Pluspunten

Prima graszoden en levering is correct uitgevoerd en middels track en trace aardig te volgen.

Pluspunten

Van bestelling tot levering, alles klopt ! Hier kunnen veel bedrijven van leren. Communicatie top!

Helemaal perfect! Mijn complimenten, ben er eigenlijk gewoon jaloers op alles dat klopt

Pluspunten

Snelle levering .prima kwaliteit gras.

Pluspunten

Gisteren zijn onze graszoden gelegd en het ziet er super strak uit. Goede service en instructie gekregen voor de eerste weken en sympathieke medewerker, ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Chauffeur heeft maar liefst drie maal zijn tijdstip van levering veranderd! Eerst tussen 8.00-10.00 uur, daarna zou hij rond 13.00 uur komen en uiteindelijk kwam hij rond 17.00 uur - WAARDELOOS! De graszoden hebben de hele dag in de warme vrachtwagen gelegen! Graszoden waren een beetje brokkelig, niet compact, met name bij de hoeken. Onderste graszoden waren beschadigd! Helaas dus een teleurstellende ervaring - erg jammer!

Pluspunten

Mooie zoden en een nette levering.

Geen.

Pluspunten

Alles goed geregeld

Pluspunten

snelle en mooie levering graszoden zien er prima uit hoop dat ze ook goed blijven, maar dat is nog niet te beoordelen

Pluspunten

- Strakke bezorging, bestelling, betaling & aflevering en gemakkelijke rekenmodule. Geen verborgen kosten, glashelder allemaal. - Slim advies voor laten bezorgen ipv ophalen: 1000 kilo aan graszoden zelf vervoeren is geen gemakkelijk werk. - Informatie via telefoon vakkundig en duidelijk, van Peter Lageman zelf wat ik wel weer mooi vond - Mooi "welkomstboekje" met handschoenen, instructieboek en duidelijke uitleg, mooi vormgegeven boekje ook. Dat is prachtige service, vind ik en dat was boven verwachting om eerlijk te zijn.

- Bezorgtijdvak vind ik nog wat ruim, bijbetalen voor kleinere tijdvakken is eigenlijk niet van deze tijd. - Bezorgkosten waren in verhouding tot de graszoden een beetje hoog: ik had voor 100 euro graszoden en voor 45 euro bezorgkosten. Zou mooi zijn als die nog wat naar beneden zouden kunnen op de een of andere manier. - Aflevering: zou mooi zijn als je een foto van de gewenste afleversituatie zou kunnen opsturen: bij ons loopt de oprit schuin omhoog en was men van plan om de pallet op de straat te zetten. Dat is niet de bedoeling natuurlijk.

Pluspunten

snelle levering, en nette graszode

Pluspunten

netjes volgens afspraak geleverd

geen

Pluspunten

Snel en eenvoudig. Goede kwaliteit

Pluspunten

netjes ik mag wel zeggen heel netjes. goede handelbare zoden niet te dik of te dun en een compacte zode plus goede voorlichting in woord en geschrift zeer tevreden

Pluspunten

Flexibel, prima afspraken mee te maken. Het is al de derde keer dat ik zaken met Marcel doe. Super!!!

11 Stuifzandlaan

Gasselte 9462RM