Pluspunten
- Strakke bezorging, bestelling, betaling & aflevering en gemakkelijke rekenmodule. Geen verborgen kosten, glashelder allemaal.
- Slim advies voor laten bezorgen ipv ophalen: 1000 kilo aan graszoden zelf vervoeren is geen gemakkelijk werk.
- Informatie via telefoon vakkundig en duidelijk, van Peter Lageman zelf wat ik wel weer mooi vond
- Mooi "welkomstboekje" met handschoenen, instructieboek en duidelijke uitleg, mooi vormgegeven boekje ook. Dat is prachtige service, vind ik en dat was boven verwachting om eerlijk te zijn.
Verbeterpunten- Bezorgtijdvak vind ik nog wat ruim, bijbetalen voor kleinere tijdvakken is eigenlijk niet van deze tijd.
- Bezorgkosten waren in verhouding tot de graszoden een beetje hoog: ik had voor 100 euro graszoden en voor 45 euro bezorgkosten. Zou mooi zijn als die nog wat naar beneden zouden kunnen op de een of andere manier.
- Aflevering: zou mooi zijn als je een foto van de gewenste afleversituatie zou kunnen opsturen: bij ons loopt de oprit schuin omhoog en was men van plan om de pallet op de straat te zetten. Dat is niet de bedoeling natuurlijk.