Pluspunten
Service is snel en op tijdt. Goed qualitaite gras.
Pluspunten
Lageman heeft zijn zaken goed voor elkaar. Netjes op de afgesproken tijd geleverd en daarnaast nog een mooi startpakket.
Pluspunten
Snelle en correcte levering. De graszoden zien er goed uit.
op het afhaal bedrijf moet je je zelf maar reden en de grasrollen stonden in de volle zon bovenste waren al goed ingedroogd. Moet nog afwachten of ze het wel goed doen.
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. Vooral in deze drukke tijd, wanneer iedereen een mooi nieuw gazonnetje wil aanleggen, is het voor ons helaas niet altijd mogelijk om u te helpen met het laden van de graszoden. We zorgen er wel voor dat we steeds weer verse graszoden voor u klaar zetten om af te halen. Als de zon schijnt zal de aarde van de bovenste graszoden al snel wat droger worden. Dit doet echter nog geen afbreuk aan de kwaliteit omdat ze net vers van het land komen. Als u het gazon goed sproeit, vooral met het warme weer zoals gisteren dan zijn de graszoden binnen de kortste keren goed vastgegroeid en kan u genieten van een prachtig gazon! Met vriendelijke groet, Marcel Lageman
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, goede service
VerbeterpuntenNvt
Beste Mara, Bedankt voor uw beoordeling! Wij gaan altijd voor een tien en vroegen ons af wat we in uw ogen kunnen verbeteren zodat u ons die tien zou geven? We hopen van u te horen zodat we onze service/product nog beter kunnen maken. Met vriendelijke groet, Marcel Lageman
Pluspunten
Levering van mooie grasmatten tot vlak bij de plaats waar het gelegd moest worden, met duidelijke instructie en service over hoe het gazon te onderhouden.
Pluspunten
Pluspunten
prima op tijd geleverd goede handleiding handige mesjes
Verbeterpuntenkweekgras (fiter) in diverse zoden moest eruit gesneden worden leken wel 2 soorten zoden
Beste Dick, Blij om te horen dat de levering goed is gegaan. Wel jammer dat u niet helemaal tevreden bent over het gras. Graszoden blijven een natuur product en het gras bestaat uit een mengsel van meerdere grassoorten. Misschien is er een van de grassoorten wat overheersend geweest in enkele zoden waardoor dit er raar uitziet. Snelste oplossing is inderdaad om dit stukje er uit te snijden. Als u het laat zitten is het ook binnen de kortste keren weg getrokken. Toch zullen we nog beter ons best gaan doen om dit in de toekomst te voorkomen. Veel plezier met uw gazon! Met vriendelijke groet, Marcel Lageman
Pluspunten
Helemaal top geregeld! Netjes op de afgesproken tijd geleverd en keurig een mail gekregen dat het gras bezorgd was. Wij waren niet thuis en het is helemaal in de achtertuin gebracht precies op de plek waar het moest wezen. Kwaliteit van het gras ziet er goed uit. Complimenten voor dit bedrijf, ga zo door. Met vriendelijke groet, Jelle.
Pluspunten
snel en goed
Verbeterpuntengeen
Beste Klant, Wat vervelend dat u niet zo tevreden bent over ons product of service. We gaan altijd voor een 10, kan u aan ons aangeven wat er mis is gegaan of wat we kunnen verbeteren. We horen graag van u! Met vriendelijke groet, Marcel Lageman
Pluspunten
Netjes om 8 uur op de stoep en meedenkend in oplossingen. Alles netjes gelegd en goed overleg bij issues.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ik raad graszodengelegd.nl van harte aan.
Pluspunten
sehr guter Service, gute Qualität, gerne wieder
Pluspunten
Goede uitleg verwerking graszoden en vervolg
VerbeterpuntenMinpunt droge en vochtige graszoden wel 2kg verschil .niet de zelfde dag gesneden ?
Beste Henk, Onze graszoden worden altijd vers gestoken. Het kan natuurlijk voorkomen dat de ene zode zwaarder is dan de ander. Er zijn namelijk tal van factoren die hier invloed op hebben. Om enkele te noemen; soort grond, als de grond iets vetter of zwaarder is dan kan deze meer of langer vocht vasthouden. Het land kan glooien waardoor er op bepaald plekken meer vocht blijft staan en als er op een plek maar 2 mm meer regen is gevallen dan resteert dat al snel in twee kg zwaardere graszoden. Ik hoop u zo voldoende uitleg te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Marcel Lageman
Pluspunten
Goede afspraken,een goed product. Goed geregeld
Beste meneer Van Haren, Bedankt voor uw beoordeling! Wij gaan altijd voor een tien en vroegen ons af wat we in uw ogen kunnen verbeteren zodat u ons die tien zou geven? We hopen van u te horen. Met vriendelijke groet, Marcel Lageman
Pluspunten
Super gras, super levering
Pluspunten
De website is duidelijk en werkt zonder haperingen. De bevestigingsmails zijn eveneens duidelijk. De graszoden waren allen even groot, netjes rechthoekig en bovendien in een goede staat afgeleverd. Het mesje, de handschoenen en de leg-gids zijn een mooie bonus.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prachtige kwaliteit gras en heel snel en vers op de rol geleverd.
Pluspunten
Duidelijke website, vlotte levering, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het wordt geleverd, duidelijke instructies meegeleverd.
Verbeterpuntennog geen opgemerkt
Pluspunten
Alles goed getegeld
Pluspunten
Op de afgesproken dag word het volgens afspraak afgeleverd
VerbeterpuntenIk had bij de bestelling doorgeven waar af te leveren als er niemand aanwezig was. Dit was niet doorgeven aan de chauffeur want die wilde het gaan afleveren op de verkeerde kant van de woning ( ik was zelf net op tijd thuis om dit op te vangen ) Dus tip geef alles wel door aan de chauffeur om mis verstanden te voorkomen.
Beste meneer Tuma, Bedankt voor uw beoordeling. Wij nemen uw opmerking op en noteren deze. Uw opmerking die u opgeeft voor de transporteur wordt namelijk automatisch doorgegeven aan de transporteur. De chauffeur kan dus altijd lezen wat u hebt aangeven. Jammer dat deze chauffeur dat niet heeft bekeken, gelukkig hebt u het nog net kunnen ondervangen zodat het allemaal toch goed gekomen is. Met vriendelijke groet, Marcel Lageman
Ondertussen 3 x een mail gestuurd maar geen enkele reactie ontvangen. Slechte bereikbaarheid dus.
Beste meneer Abbring, U hebt een speciaal verzoek gestuurd waar we apart naar moesten kijken. Het was inderdaad beter geweest dat we u hier van op de hoogte hadden gesteld dat het iets langer kon duren. Wel jammer dat we na onze uitgebreide email geen contact meer met u hebben gekregen. Hopelijk is alles netjes gelukt en geniet u van een mooi gazon! Met vriendelijke groet, Marcel Lageman
Pluspunten
Snelle levering Klantvriendelijk personeel Goede informatievoorziening per mail Duidelijke leginstructies Goede kwaliteit gras
Pluspunten
Bereikbaar, goedkoop, kwaliteit
Pluspunten
De bestelde graszoden order komt op de afgesproken dag in perfecte staat aan . De nazorg is ook top ..
VerbeterpuntenGeen.
11 Stuifzandlaan