Pluspunten

snelle service, goede begeleiding

Pluspunten

Alles was perfect : de bestelprocedue, de bevestiging, de bezorging en de kwaliteit van de zoden. Als extra werd nog geleverd een mesje, tuinhandschoenen en een boekje met handige tips voor de aanleg.

Pluspunten

Wij hebben graszoden bestelt ze zijn op tijd ge levert volgens afspraak. Wij zouden het bedrijf aan bevelen voor zoden. En wij zijn goed op de hoogte gehouden over de verzending en levering. Groote klasse. Bedankt hiervoor. Vr.gr Harm Groenhof. Wommels.

Pluspunten

Goede kwaliteit en duidelijke omschrijving

Pluspunten

Punctueel, beleefd en behulpzaam.

Minibar

Pluspunten

Graszoden geleverd en aangelegd. Snel, netjes en hardwerkend, vriendelijk en voorkomend, deskundig, goed materieel en materiaal. Professioneel. Aan te bevelen!

Pluspunten

gewoon goed gras

Pluspunten

Werkt netjes Komt afspraken goed na Uitstekende service Klantvriendelijk

Pluspunten

Je kunt online zien wanneer de bestelling geleverd wordt. Er wordt een keurige prijs gerekend. Het 'Op weg doosje' is attent.

De graszoden zijn niet zo recht afgesneden dat je ze zonder te snijden naast elkaar kunt leggen. Het gras ligt er nog maar een aantal dagen in, afwachten dus of het aanslaat(:

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte service

matten waren 60cm breed en 1,8m lang; ik ben gewend 2,5m x 0,4m; ik had de afwijkende maat nergens vooraf duidelijk gelezen; klant hierop attenderen of keuze laten maken kan beter

Pluspunten

Levering bijzonder professioneel, zeer net!

Graszoden waren helaas wel wat ouder, maar daar is de prijs ook naar.

Pluspunten

Alles was volledig correct, op tijd en compleet. Prima zoden met een prachtige zool. Makkelijk te verwerken.

Volgens mij kan het niet beter

Pluspunten

snel, goed en correct. levertijd tot bijna op de minuut nauwkeurig.

ga zo door !!!

Pluspunten

Netjes ook telefonisch uitleg over bezorg tijd was super ...zéér vriendelijk

Zo geen idee

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen en de levering keurig netjes op de oprit, chauffeur erg vriendelijk en track en trace werkt perfect. Verwachte tijd van levering was 09.20 en om 9.30 uur stonden ze op de oprit. Graszoden zien er goed uit en ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat het een mooie grasmat gaat worden. Dik voor elkaar allemaal!!

Pluspunten

De levering was prima geregeld en de betaling was erg klantvriendelijk geregeld. Prima zaak om mee te werken en ik zal het iedereen aan kunnen raden.

Houden zo

Pluspunten

Dit bedrijf houdt zich keurig aan de afspraken. De graszoden zien er keurig uit en worden netjes afgeleverd.

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie over leverschema en goede kwaliteit gras schat ik in

Kan ik niet bedenken, zeer tevreden zover

Pluspunten

Zeer correct, zorgvuldig en netjes alles weer opgeruimd zeer net van manieren een dikke pluim!

Pluspunten

vriendelijk,duidelijk,behulpzaam en snel!

geen

Pluspunten

De levering was conform offerte en afspraak. Ik ben tijdens de orderafhandeling goed op de hoogte gehouden van alle stappen en de bezorger belde keurig dat hij onderweg was en wat zijn ETA was. In elk opzicht een tevreden klant.

Pluspunten

Alles netjes verzorgd. Zelfs een mesje en handschoenen werden meegeleverd!

11 Stuifzandlaan

Gasselte 9462RM