Pluspunten

Snelle en goed verzorgde levering van een goede kwaliteit graszoden. De graszoden zien er zeer goed uit en geven na het leggen een prachtig resultaat. Na bestelling krijg je een goede instructie, zowel via de mail alsmede bij de levering, aangaande het leggen van de nieuwe grasmat. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Pluspunten

Makkelijk online bestellen. Snelle levering. Netjes uur van te voren telefoontje dat het er aan komt. Handig pakket erbij met handschoenen en mesje. Keurig.

Botte chauffeur. Na meerdere malen gevraagd te hebben het 800 kg zware pakket op de stoep te zetten, zet hij het half op ons tuinpad waardoor meerdere stenen waren weggezakt. Opnieuw moeten straten...

Pluspunten

Kon bekijken hoe laat de bestelling zou worden bezorgt en die tijd klopte precies. Mooie graszoden.

Pluspunten

Perfect volgens afspraak. Harde werker en dus snel gerealiseerd.

Pluspunten

Goede kwaliteit grasmat

Enkele rollen waren al gescheurd

Pluspunten

goede kwaliteit

Pluspunten

Nette pallets met mooie grasrollen Keurig afgeleverd en op de aangewezen plek geplaatst door de chauffeur Het leggen ging prima doordat de rollen lekker dik waren en vers ( op een paar rollen na deze waren aan de droge kant en scheurden snel) Verder alles naar wens want ik had extra besteld

Pluspunten

netjes gelegd en afgewerkt echt een aanrader !!!!!.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering ondanks het slecht weer van de afgelopen weken

Geen belletje vooraf van de chauffeur terwijl dit twee keer op de vrachtbrief was gemeld

Pluspunten

Snel in huis, even iets van te voren gebeld dat ze er bijna waren,mooie dikke matten, mooie folder met mesje en handschoenen,

Ik had ook tegelijk kalk en het najaarspakket besteld, dit kwam de dag erna met een andere leverancier. Dit moest ik ook apart afrekenen op de website. Het lukte me niet om de voeding samen met de graszoden in het winkelmandje te plaatsen.

Pluspunten

Stevige matten, handzame rollen. Netjes dat er een handleiding bij zit met handschoenen en mesje. De bezorging ging ook goed, alles werd netjes op een goede plaats neer gezet. Telefonisch overleg wad ook netjes.Doordat we te min hadden konden we zelf nog war matten halen.

Geen.

Pluspunten

Snel geleverd en op de afgesproken dag. Gras gelijk gelegd en be,est en nu, na bijna twee weken met toevallig erg veel regen, een ontzettend mooie, volle en groene mat. Keurig!

Pluspunten

snelle levering, chauffeur belde ongeveer half uur voor komst

onderste rollen vielen uit elkaar .

Pluspunten

Korte levertijd, goede communicatie en keurig gelegd. Ook bij het leggen veel tips gekregen, ook over het bestaande gazon. Aanrader!

Pluspunten

Prima gras

Uuhhhh....... Geen idee

1 rol was door de midden maar had wel genoeg

Pluspunten

Ik heb nergens klachten over. Snel kunnen bestellen en de levering is super gedaan. Ook met het filmpje hoe je het beste gras kan leggen was ik goed geholpen.... Super bedrijf ik zal jullie zeker aanbevelen aan anderen

Pluspunten

Goede service met veel aandacht voor de klant - je voelt je zeer welkom ook al verloopt al het contact online. En niet onbelangrijk: prima gras voor een goede prijs!

Pluspunten

Bezorging op tijd, frisse grasmatten.

Pluspunten

Ja, we zijn uitermate tevreden over het gras maar ook hoe de bestelling verwerkt werd en wij een uur voor dat de pallets geleverd werden, een telefoontje kregen dat ze er aan kwamen. We hebben daarom weer een aantal meters besteld

Pluspunten

Op tijd geleverd Mooie graszoden Slaan mooi aan

geen

Pluspunten

Snelle levering, mooie hele stevige graszoden die ook na het leggen mooi bleven (nu 3 weken geleden). Wel gesproeid volgens meegeleverde beschrijving. Er verschijnt geen onkruid.

Verbeterpunt: Bij het bestellen is niet duidelijk hoe het aantal m2 ook bepalend is voor de transportkosten. Na een staffel van 140m2 wordt het transport duurder ivm met de noodzakelijke extra pallet. minpuntje: Het bijgeleverde mesje brak direct doormidden bij het doorsnijden van het net om de graszoden heen. Mooi gebaar, maar beter niet zo'n prul meeleveren, zo is het echt zonde van het geld en dit doet je direct twijfelen aan de kwaliteit van de zoden zelf (blijkt later onterecht) . Geen goed begin. Alternatief is bijvoorbeeld iets meeleveren wat ook kan worden gebruikt voor het bijsnijden van de zoden.

Pluspunten

gemak en goede kwaliteit

11 Stuifzandlaan

Gasselte 9462RM