3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geworteld!!

Veel wild gras aan getroffen, onderkant van een aantal graszoden zaten erg grote stenen in waardoor er gaten in de grasmat viel!! Her en Der werden de maten al wat geel. Als ik de kwaliteit een cijfer zou mogen geven kom ik uit op een 6.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Zeer goede afwikkeling opdracht. Kwaliteit graszoden uitstekend. Levering en het leggen conform gemaakte afspraken. Nette manier van werken. Alles netjes opgeruimd na het leggen.

Pluspunten

Hartelijk dank voor de 100% service wat we van u mochten ontvangen bij de levering van de graszoden. kwaliteit en levering volledig volgens afspraak.

Geen, houden zo.

Pluspunten

Keurig bezorgd, kreeg ook nog een telefoontje van te voren en zeer zeer tevreden over het gras. Groeit keurig door en ligt er echt mooi bij.

Enige wat ik mis op de web site is de maat van de zoden. Wij gingen uit van 40 bij 250 wat perfect uit zou komen. Ze waren 60 bij 165/170. Wat wat gepuzzel gaf. maar we zijn er uit gekomen.

Pluspunten

dat het werd geleverd op een dag dat officieel niet was en dat de service en klant vriendelijkeheid erg goed is

Pluspunten

Totaal 590 m2 grasmat laten leggen door Lageman Graszoden voor een buitenbeurs in Almere. Alles erg netjes verlopen en volgens afspraak. Op tijd, snel en vooral goed. Volgende keer zonder aarzelen zou ik weer bij ze inkopen. John van de Wiel, DTMedia BV.

Pluspunten

Ik was niet op de hoogte van het feit dat je voor een bepaald tijdstip graszoden moest bestellen (dit i.v.m. het leveren). Dit doe ik immers niet dagelijks. Lagerman Graszoden was de zoveeste in rij die ik donderdagmiddag belde. Bij alle leveranciers die ik hiervoor belde kreeg ik 0 op het rekest. Gelukkig had de de medewerker van Lagerman Graszoden een legklus afgelopen zaterdag en was hij bereid om apart langs mijn huis te rijden om de graszoden te leveren, zodat wij zoals gepland aan de slag konden gaan. Wat een service!! Super! Bovendien kreeg ik nog een aanleg- onderhoudsgids gemaild nadien. Vriendelijk klangericht bedrijf!!

Pluspunten

Ligt er strak in.

Iets rommelige afstemming van de starttijd.

Pluspunten

Zéér vriendelijke behulpzame bezorger. Het gras ziet er mooi "groen" uit. Ach, er zitten wat steentjes tussen...geen probleem. Het ligt nu 2 dagen en ik ben erg tevreden. Goede service, mooi product, duidelijke website.

Tip : Ga zo door!!!

Pluspunten

Uitstekende bezorging, Werd netjes half uur van tevoren gebeld. Keurig op pallets gestapeld. Zoden hadden goede dikte en afmeting.

Er zaten enkele zoden bij die ouder leken, brozer, moeilijker te leggen en minder mooi waren. Vooral droger denk ik. Na sproeien was het verschil al snel niet meer te zien.

Pluspunten

vriendelijke bezorger. eerder bezorgd dan geplande tijd.

als vanaf 8 uur zending getrackt kan worden moet dit ook mogelijk zijn.

Pluspunten

Fantastische site, overzichtelijk en makkelijk. Snelle service. De graszoden worden op een pallet aangeleverd. Ze zagen er goed uit en waren makkelijk te hanteren. (ik ben een vrouw) Kortom ik ben zéér tevreden over Lageman. Goed en goedkoop! Bestellen dus! Ook heel handig: ik kreeg duidelijke uitleg toegestuurd via de mail hoe ik de graszoden moest leggen, TOP.

Geen, het is allemaal positief!

Pluspunten

Super netjes optijd afgelevers. Wij hebben het lekker optijd gekregen.

Pluspunten

Snelle bezorging, tot aan de tuin Goed advies, zowel mondeling als via internet.

Pluspunten

Vlotte levering en op de afgesproken plek.De graszoden zijn na een week al super aangeslagen en sluiten goed aan op het deel wat we vorig jaar met jullie graszoden hebben gelegd.

Ik kon het formaat van de rollen niet vinden op jullie site en ging uit van een breedte van 50 cm. Dat bleek 60 cm te zijn en koste dus even wat meer snijwerk.

Pluspunten

snel geleverd. zoden zien er prima uit. Wel veel stenen in de zoden waardoor je als er grote stenen inzitten je een gat erin hebt zitten.

geen

Pluspunten

prima prijs kwaliteit verhouding. Levering op tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, gemakkelijk te bestellen via internet, niet te duur, mooie stevige grasmat

Op een paar plekken zaten wat kiezels tussen de wortels. Daarnaast hadden we een drietal zoden die niet goed waren afgesneden aan één kant waardoor er "happen"uit waren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De goedkoopste en snelle levertijd

Een deel van de graszoden was erg dun gesneden, ben benieuwd of deze goed zullen aanslaan.

Pluspunten

Snel, goed(koop)

Pluspunten

Alles netjes uitgevoerd , geen klachten .

Pluspunten

snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden van het tijdstip waarop ze het komen brengen.

Pluspunten

Geleverd volgens afspraak, zelfs met de steekwagen onder aan de dijk geleverd. Heel blij mee, gras ligt er mooi bij en zag er dagvers uit.

Pluspunten

Snelle levering Goedkoop Duidelijke aflevertijden Gras ziet er goed uit

geen....

11 Stuifzandlaan