Pluspunten
Nette graszoden en zeer nette levering!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering waarbij wij ook volledig tevreden zijn over de kwaliteit. Leveringstijd was in ons geval zeer kort nl. de volgende dag. Service was ronduit goed. Er is afgeleverd wat er beloofd is. Wij zijn blij met dit bedrijf.
VerbeterpuntenWij kunnen geen verbeterpunten aangeven.
Pluspunten
Goede graszoden
Pluspunten
Verbeterpuntenwat opvalt is dat er een andere grassoort bij tussen zit
Pluspunten
Razendsnel gelegd
Pluspunten
zeer goede kwaliteit
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
super website, snelle en accurate levering, mooie vochtige zoden geleverd
Pluspunten
50m sportgras besteld en vrijdags geleverd. Netjes op een pallet op de plek van bestemming.
VerbeterpuntenGraag ook op maandag leveren.
Pluspunten
het gras is prima gelegd en snel. Binnen vier werkdagen na aanmelding lag het er al. De benadering vond ik vriendelijk en klantgericht. Ik kan de kwaliteit van het gras nog niet beoordelen maar ga ervan uit dat die goed zal zijn.
Pluspunten
Goede info, fijn bestelsysteem. Snel geleverd!
Pluspunten
Alles keurig, piekfijn in orde en alles volgens afspraak ZEER TEVREDEN
VerbeterpuntenTip ga zo door
Pluspunten
Graszoden prima geleverd en gelegd. Alles weer netjes achter gelaten.
alles oke, maar ik was er niet op verdacht dat ik ze helemaal alleen moest inladen, zwart en zwaar
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel met heel correcte prettige houding. Prijs/ kwaliteit is enorm goed! Echt een aanrader!
11 Stuifzandlaan
Gasselte 9462RM