Pluspunten

De handleiding om het gras te leggen en te verzorgen was erg handig

De track en trace werkte niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhaal mogelijkheden

Pluspunten

Goede kwaliteit prettige bezorging, uitstekende website

Hulp bij inladen was fijn geweest

geen

Pluspunten

Het afleveren en service vooraf van en over de aanleg van graszoden.

"Graszoden waren bij aankomst al zeer warm. Prijs teelaarde/zand is te hoog In de teelaarde zat wortelonkruid zoals kweekgras dit is niet handig."

Pluspunten

hele goede service en snelle levering,vriendelijke chauffeur helemaal top zeer zeer tevreden dank u wel

Gebruik van het Track and trace systeem. Deze stond bij ons in de pc al als afgemeld alleen waren de graszoden nergens te bekennen. Ik dacht echt aan opgelicht. Ik probeerde u namelijk te bellen en daar kreeg ik ook gelijk het antwoord apparaat. Maar door gelukkig een telefoontje van de chauffeur wisten we dat hij later zou zijn maar dan nog ben je er niet op vertrouwd en gelooft het pas als de graszoden er dan ook daadwerkelijk zijn.

Pluspunten

Alles

Nvt

Pluspunten

Snelle levering, keurig gesneden zoden, lage prijs, ideale breedte van de zoden van bijna 60cm.

Pluspunten

Mooie zoden, vlot bezorgd, zelf gelegd met de tips van Lageman die gemaild waren bij de bestelling. Makkelijk te doen omdat het een rechthoekig grasveld moest worden.

Pluspunten

We hebben vijf pallet graszoden besteld. Er was een pallet bij waar broei in kwam. We hebben contact opgenomen met Marcel en hij is komen kijken. Afgesproken dat we zouden wachten of de zoden zouden aanslaan. Bijna alle graszoden sloegen aan maar een aantal zoden niet. Daarvoor hebben we na twee weken nieuwe zoden gekregen. Een geweldige service van Lageman Graszoden. Dank hiervoor!!

geen

Pluspunten

goede prijs kwaliteitsverhouding, correct qua afspraken, vriendelijk, deskundig en zorgvuldig

Pluspunten

Verhouding prijs/kwaliteit. Snelheid in bezorgen. Zeer uitvoerige informatie over het leggen van de graszoden. Wijze van betaling.

nvt

Pluspunten

Goede service, we waren niet thuis maar de graszoden zijn op de aangegeven plek neergezet. chauffeur belde ook nog netjes om het na te vragen.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke informatie op jullie site. Groen Gras!

Pluspunten

Goed, snel en duidelijkeafspraken

Pluspunten

Makkelijk te bekijken, geen probleem maken van Verzetten datum, goed advies voor nazorg gras

Pluspunten

Pluspunten

Alles

"Graszoden erg droog, en 5m teveel geleverd. Moet nu 5 m via groene bak afvoeren. Vorige levering (in 2012) was de kwaliteit beter."

Pluspunten

Netjes en snel

Pluspunten

Klantvriendelijk, snel, kwaliteit

In de info folder staat dat je het gras kan sproeien ook met zon. Maar dit kan echt niet want dan word het echt geel. De chauffeur die bezorgde raadde dit dan ook ten sterkste af.

11 Stuifzandlaan

Gasselte 9462RM