1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
VerbeterpuntenEerste keer werd mijn levering niet afgeleverd. Eind van de ochtend werd ik gebeld Door leverancier dat ze het pakket kwijt waren. Ik moest zelf Lageman opbellen. Zij excuseerden en zeiden dat de fout bij de leverancier ligt. Zij kunnen er niets aan doen. Lageman wees mij op de mogelijkheid dat het gras alsnog maandag geleverd werd. Dit gebeurde helaas. Hierover moest ik weer Lageman bellen. Het gras zou diezelfde of volgende dag weggehaald worden. Dit gebeurde niet. Lageman gemaild, nooit reactie gekregen, gras dag erna wel weg.
De dag voor de tweede levering zelf Lageman weer gebeld, omdat ik de week ervoor in de ochtend al een mail van verzending kreeg, nu in de middag nog niets. Alles was ok. Ik zou in de avond mail krijgen.
Op de leverdag nog steeds geen mail. Lageman weer bellen. Zij zouden het uitzoeken en me terug bellen. Na 2 uur nog niets gehoord. Na heel wat keren bellen eindelijk gehoor. Leverancier had pakket niet ingevoerd, wederom geen levering.
In de middag werd ik gebeld met de mededeling dat ik 1 jaar onderhoud zou krijgen. Dit kost natuurlijk bijna niets, zeker niet voor een grasmat van 24m2.
Helaas maandag weer een levering oud gras.
Al met al een hele slechte ervaring. Magere compensatie. Bedrijf hoort meer verantwoordelijkheid te nemen voor fouten, zij kiezen immers leverancier en hebben afspraak met klant. Extra aandacht zodat tweede levering niet fout gaat.2x is heel slordig,plus 2x oud gras naleveren 2 dagen later.