Pluspunten
snelle levering en nazorg over de producten.
Pluspunten
prima bedrijf , vakkundig, harde werkers en goed advies voor een redelijke prijs...wat wil je nog meer?
Pluspunten
Prima gras geleverd op het afgesproken tijdstip. Enige nadeel het zijn geen rollen die zelf op het geharkte bed gaan liggen. Voordeel daarvan is echter een week geen sportschool. Dus SUPER
Pluspunten
super fijn bedrijf word goed op de hoogte gehouden over het maandelijks onderhoud van het gazon, gewoon perfect.
Pluspunten
Niet alleen het bestellen en leveren ging vlekkeloos, vooral de nazorg is uitstekend! Door deze nazorg creeert Lageman meerwaarde en klantenbinding. Complimenten!
Pluspunten
Ik heb 1 keer wat besteld bij Lageman maar dit was zeker niet de laaste keer
Pluspunten
prima afhandeling en advies
Pluspunten
De levering was perfect, goede service en een plaatje van een grasmat!. We krijgen ook hele goede nazorg, daarom heb ik heel wat kennissen en familieleden doorgestuurd naar Lageman. Ik zeg altijd: "" graszoden bestellen, dan moet je Lageman bellen"".
Pluspunten
Levering was super. Graskwaliteit ook! Nog steeds erg veel plezier van. De tips die per mail ook binnenkomen zijn erg op prijs gesteld.
Pluspunten
Niets op aan te merken! Snelle levering, fijne website.Succes!
Pluspunten
Zeer goede ervaring je wordt goed te woord gestaan en een snelle levering .Ook krijg ik regelmatig tips via de mail
Pluspunten
Helemaal top!!
Pluspunten
OP tijd geleverd en goede kwaliteit
Pluspunten
Af en toe ontvang je een mailtje met gazontips. Heel handig, voor onze ""niet-groene-vingers"". Ons gras ziet er nog top uit!
Pluspunten
Alles verliep perfect. Ook de maandelijkse mailing voor het onderhoud van het gras is onderscheidend!
Pluspunten
Snelle levering en een mooi gazon.
Pluspunten
Zeer tevreden over service en kwaliteit!
Pluspunten
Prima levering en ook nazorg is uitstekend (onderhoudstips).Product voldoet goed
Pluspunten
snel en efficient
Pluspunten
zeer correcte behandeling en service, ook na levering van producten
Pluspunten
Korte lijnen direk contact goede kwaliteit
11 Stuifzandlaan
Gasselte 9462RM
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire