Mooie graszoden

Prima graszoden van mooie kwaliteit

Slechte kwaliteit

Ik had 80 m2 graszoden besteld. De levering service was prima. Makkelijk te bestellen online. Kwaliteit van een aantal rollen was door het weer wat minder. Is keurig opgelost.

Mooi kwaliteit gras voor een goede prijs.

Netjes geleverd met goede tips via de mail erbij gekregen. Zo kon ik het helemaal zelf leggen. De bijgeleverde magazine zat er helaas niet bij. Verder ben ik heel erg tevreden en raad ik anderen ook zeker aan hier gras te bestellen.

Super en snel

Snel en makkelijk af te halen.

Stevig gras, keurige levering

Kwaliteit van het gras was erg goed. Heel stevig.

Uitstekende graszoden Prettig verlopen alles

Alles volgens afspraak

Alles op tijd. Mooi gras. Vantevoren gebeld zoals afgesproken

Makkelijk en goed

Zie hieronder

Prima zoden. Bestellen was eenvoudig. Vriendelijke chauffeur. Ook tips voor leggen informatief. Minpunten: hoge transportkosten (waren bijna 2 keer zo hoog als de prijs van de zoden) Verder werd via track en tracé niet aangegeven wanneer de zoden geleverd zouden worden op die dag. Ook de chauffeur heeft niet gebeld van te voren.

Zoden netjes geleverd. Lantaarnpaal omvergereden.

Zoden geleverd echter zonder aankondiging van tijdstip zoals in de orderbevestiging stond. 4 sterren. Lantaarnpaal omgereden zonder te melden aan een van de buren. Ikzelf was niet thuis. 0 sterren voor het niet melden, ongelukje kan gebeuren.

Snel en goede kwaliteit.

Snel en goede kwaliteit.

Vriendelijk en precies op tijd. Kwaliteit goed.

Netjes afgeleverd graszoden zagen er prima uit ben zeer tevreden met jullie product groetjes j wijtsema

Gemakkelijk en conform afspraak

Was eenvoudig te bestellen en volgens afspraak geleverd. Kortom gewoon goed.

Prima grasmatje...

Nette aflevering, bestellen ging goed ook met een correctie,snel en kundig opgelost

Rotzooi krijg je

Bemesting niet geleverd. Wel nageleverd. En de kwaliteit van het gras is matig. Heb al veel beter graszoden in mijn hand gehad. Deze zoden waren aan begin van de rol dunner qwa dikte dan het eind. En de zode is niet mooi vol met gras. Dus bestel hier nooit weer

Precies zoals beloofd

Je spreekt iets af en vervolgens verloopt het volgens afspraak. Perfect toch.

correct volgens afspraak afgeleverd

goede kwaliteiten makkelijk te leggen

Goed maar enkele rotte plekken

Zo over het algeheeld was het goed gras, een dunne bodem maar laat zich makkelijk leggen, echter zager er wel wat rotte plekken in. Ik hoop dat die nog bijtrekken

geweldig

Er is alle tijd genomen voor de informatie die wij opvroegen. En er is kwaliteit geleverd. Ga zo door.

Snelle levering, prima prijs

Mooie graszoden

Goede begeleiding bij het bestellen en een goed advies er bij via de mail.

Netjes en voor een goeie prijs

Sales en operations goed.

Prima kwaliteit . Jammer dat de foto niet kan worden geupload, vanwege de beperking van het bestand.

Goede producten, transport problematisch

Producten prima, netjes op tijd geleverd maar transport met een 18mtr oplegger in een klein dorp langs dijkweg is niet handig. Op website werd vermeld dat met bakwagen en elektrische pompwagen geleverd zou worden (wat prima zou zijn). Had speciaal een rijplaat gekocht voor pompwagen…

Stuifzandlaan 11

9462RM Gasselte