Pluspunten
levering en product is prima, maar vooral de service daarna. Heb je vragen dan krijg je prima advies, ook nog een jaar na levering. En hierbij maakt het niet uit of je nu 1 of 100 m2 heb besteld.
Pluspunten
zeer vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Goede kwaliteit en goede voorlichting. Ook achteraf veel en goede informatie.
Pluspunten
Vorig jaar graszoden besteld en informatie gevraagd. Prima advies, snelle levering tegen concurrerende prijs en een leuk pakketje (mes en handschoenen) bij de levering. Zeer tevreden.
Pluspunten
Super geholpen snelle service zeker iedereen aan te raden die graszoden willen hebben en zal dat ook zeker doen.
Pluspunten
Fantastische overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website
Pluspunten
Deskundig advies. Snelle levering. Scherpe prijs
Pluspunten
De graszoden zijn tot nu toe prima!! Mooi van kleur niet te duur en niet te zwaar dus makkelijk hanteerbaar en in een mum van tijd gelegd dus gelijk resultaat. Al met al voor ons een prima keuze geweest
Pluspunten
Goede service, uitstekende levering. Uitmuntende nazorg, zelfs gebeld door Lageman graszoden of we tevreden waren over de kwaliteit. Inmiddels is Lageman aanbevolen bij de gehele buurt. Ga zo door!!
Pluspunten
Customer service TOP Goede feedback vriendelijk vakkundig en kwalitatief hoog
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Sterke communicatie over onder andere verwacht tijdstip van bezorging via de mail. Chauffeur die onderweg belt, en nog een keer om ter plekke de zoden naar de achtertuin te rijden. De man kreeg koffie!
Pluspunten
Levering mooi op tijd.
VerbeterpuntenHelaas van de 35 rollen zeker 10 stuks zwaar beschadigd (gescheurd) Kwaliteit van het gras is top!
Beste Mark, In aanvulling op ons telefoongesprek van zojuist wil ik u ook nog graag een email sturen. Bedankt voor uw eerlijke beoordeling, dit stellen wij zeer op prijs. U heb aangegeven dat enkele graszoden aan het begin zijn ingescheurd (soms tot 50 cm). Helaas kan dit voorkomen bij zeer nat weer zoals het bij het oogsten van uw gras was. De zoden worden door het vele water wat slapper en moeten juist dan meer gewicht aankunnen. Onze excuses dat we dit niet op het land hebben gesignaleerd. Wel ben ik blij om van u te horen dat het bij de aanleg verder geen problemen heeft opgeleverd. Veel plezier met uw gazon en mocht u toch problemen met het gazon krijgen dan horen we het graag zodat we het kunnen oplossen. Mvg, Marcel Lageman
Pluspunten
Alles lag klaar bij afhalen!
VerbeterpuntenDroog afhaalpunt maken. Nu waren alle graszoden doorweekt van de regen en zijn ze veel zwaarder te tillen. Verder prima service.
Pluspunten
Snelle bezorging Opleversetje handig
VerbeterpuntenMisschien Glympse gebruiken voor actuele positie transporteur
Pluspunten
Snel geleverd. Netjes van tevoren gebeld. Goede beschrijving en fijn dat er handschoenen en een mesje worden bijgeleverd.
Pluspunten
Heldere communicatie. Goede informatievoorziening over levermoment. Voldoende goede rollen geleverd. Dank voor de handschoenen en het mesje, erg attent van u.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles was netjes en goed geregeld ondanks als je niet thuis bent werd netjes gebeld waar het geplaatst moest worden en daar stond het ook alles via e-mail werd het geregeld en als het iets later werd alles netjes doorgegeven er is geen min punt aan te merken snelle levering zeker een tevreden klant .
Pluspunten
Mooie graszoden en netjes volgens afspraak geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en een goed produkt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede service!
11 Stuifzandlaan
Gasselte 9462RM