Onjuiste informatie vooraf. Weinig reactie achteraf
Deze review is de inhoud van de mail welke aan graszodengelegd.nl is gestuurd maar waarop geen reactie is ontvangen.
Voordat ik de zoden ging bestellen heb ik het bedrijf gebeld met 3 vragen,
1. Hoe kan het dat er geen prijsverschil is tussen premium en gewone zoden? antwoord: er is geen andere kwaliteit dan premium (12-14 maanden oud). Dus vandaar de zelfde prijs.
levering: over het algemeen prima zoden. 10% echter zijn droog, slap en niet frisgroen van kleur (oud?)
2. Hebben de zoden een net? Ik wil namelijk geen kunststof in mijn tuin. antwoord: nee meneer de zoden hebben geen netting. Vandaar premium.
levering: zoden met netting :-(
3. Wij wonen aan een doodlopende weg. Ik zie op uw bedrijfsfilm dat er bezorgd wordt met een trekker-opleggercombinatie, dat geeft wel problemen op onze weg. Kunt u daar rekening mee houden? antwoord: zet dat maar bij de opmerkingen bij de bestelling. Dat is een zorg voor de transporteur.
oplossing: Op het bestelformulier bij opmerkingen voor de transporteur is er ruimte voor 50 tekens. Net voldoende voor: let op adres is doodlopende weg. met mijn telefoonnummer.
Op de site zie ik nog wel de opmerking dat er bezorgd wordt met een 11 meter vrachtauto en dus in de meeste woonwijken bezorgd kan worden. Geen probleem dacht ik toen.
Op de dag van levering kreeg ik 10 minuten van te voren een telefoontje van de chauffeur dat hij met een trekker-oplegger naar mij op weg is. Kan niet anders zeggen dat de chauffeur heel meewerkend was.
We hebben de route bepaald. En ik heb de chauffeur als het ware binnen geloodst. Tijdens het lossen heb ik met de buren (150 meter terug) gebeld voor mogelijkheid en toestemming om daar te keren.
Na het lossen moest de chauffeur de 150 meter met zijn combinatie achteruit, een knap staaltje stuurwerk. Voor de transporteur een dikke 10. Nu na een week zijn de droge en minder groene zoden nog steeds gelig en groeien slechter dan de rest.
aanbevelen? Ja maar wel met bovenstaande ervaring.