Overzichtelijke Site. Duidelijk over de levering. Alsook de leverancier die bezorgde een duidelijke en accurate Site..

Snelle levering, goed contact, mooi kleed!

Zowel per mail als telefonisch een goed contact gehad. Het bestelde en geleverde kleed wilde ik toch graag in een grotere maat. Binnen 24 uur geregeld. Superservice en een prachtig kleed van mooie kwaliteit.

Karpetten vgls. afspraak geleverd.Snelle service.Goede kwaliteit karpetten. Super !!

Zie boven

Erg mooi

Gevoelsmatig via internet een vloerkleed besteld. Absoluut geen spijt. Wat een mooi vloerkleed ook goede kwaliteit. Snelle en zeer goede levering. U wordt goed op de hoogte gehouden. Real live updates wat de levering betreft, sms ontvangen dat ze er met 5 minuten waren en ipv een 4 uur tijdsspanne een half uur. Een woord super

geweldig

Heel tevreden

Wederom een karpet besteld en weer aangenaam verrast:wat een prachtig kleed, mooier dan op de foto, zeer goeie kwaliteit, we zijn er erg blij mee

Zeer zeer goed

Vriendelijk aan de telefoon . Tapijten zijn heel mooi in mijn living en voor weinig geld. Echt top koopje😀😀

Mooi karpet ziet er uit zoals beschreven

Karpet zoals beschreven en snel geleverd.

Binnen een dag is het keurig bezorgd aan huis

Klopt echt 24 uur service!

Super blij met mijn kleed. Heel mooi

Snelle service. Afspraak na gekomen

Makkelijk uitzoeken op de site. Snelle levering

Goede en snelle service

Aangename product die ik bij jullie besteld heb. Ik ben er erg tevreden mee

zeer goed bedrijf en webshop

goede service en zeer vriendelijk goede aflevering in zeeuws-vlaanderen

Snelle levering en goede kwaliteit heel mooi kleed.

Goede ervaring. Geen probleem.

Snelle levering en goede kwaliteit heel mooi kleed.

Goede ervaring. Geen probleem.

Prachtig vloerkleed en de bezorging was top wat een vrolijke en aardige bezorger.

Goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Super mooi kleed en nog mooier als op de site.

Mooi tapijt

Snelle bezorging Mooie kwaliteits- prijsverhouding

maakt waar wat men beloofd

maakt waar wat men beloofd

Veel keuze, ieder wat wils. Snel geleverd. Gemakkelijk in de avonduren.

Perfecte snelle levering

We vinden het tapijt erg mooi. Aardig personeel. Bezorging van het tapijt was uitstekend.

Helemaal perfect.

Perfect en ruimen keus . Mooie website.

Vareseweg 135

3047 AT Rotterdam

Over Karpet24.nl

Karpet24.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in vloerkleden en karpetten. Het assortiment omvat een ruime keuze aan stijlen, maten en materialen, variërend van moderne en vintage ontwerpen tot hoogpolige en laagpolige kleden. Karpet24.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met een focus op snelle levering, gebruiksvriendelijke service en het creëren van een sfeervol interieur voor elke klant.