Pluspunten

Alles werkelijk perfect geregeld zeer snelle levertijd perfecte kwaliteit/prijs verhouding volgende keer weer een tapijt bestellen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vakmanschap, vriendelijk, variatie

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Al lange tijd op zoek naar een betaalbaar mooi vloerkleed. Hele leuke gevonden, snel geleverd en mooie kwaliteit. Echt erg blij mee!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Sneller levering, goede informatievoorziening. De bezorgtijd wordt steeds geupate, tot op 20 a 30 minuten! Helemaal top! Het geleverde tapijt zelf is ook van goede kwaliteit en komt overeen met de plaatjes op de site.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima product zoals omschreven en snelle levering. Top!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Beetje raar dat als het karpet niet bevalt je zelf maar moet uitzoeken hoe dat moet om het ter retourneren en dan ook nog eens zelf voor de kosten opdraaid. Denk hier goed aan als je een groot karpet besteld kan aardig inde kosten lopen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle, duidelijke levering. Mooie kwaliteit van het vloerkleed.

Pluspunten

Belofte nagekomen, super snelle levering! Updates met nauwkeurigere levertijden tijdens transport zijn erg waardevol

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prettig dat er op mijn mail gereageerd werd!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Het wisselen van producten ging heel snel en klantvriendelijk

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Simpel te bestellen, snelle levering, pakket is supergoed te volgen via mails. Voldoet aan de verwachtingen.

Er zouden iets meer foto’s van het karpet op de site gezet kunnen worden voor nog betere beoordeling van de wensen van de klant.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Geweldig!! Levering op kerstavond toppie! Karpet24 maakt echt waar wat ze beloofd hebben, grote complimenten!! Kleed helemaal mooi (gelijk neergelegd op diezelfde kerstavond) 3 mensen om mij heen riepen dat lukt je nooit, die krijg je pas na kerst en die kon ik mooi vertellen dat mijn kleedje er al lag voor kerst!!! Zeer te redenen dus petje af voor de geweldig snelle service!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heel veel op voorraad en de vriendelijke bediening

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle acurate levering, goede informatie over status besteling, vloerkleed zat keurig verpakt en we zijn zeer positief verbaasd over de goede kwaliteit ten opzichte van de prijs!

Kan er geen bedenken.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie producten voor een goede prijs. Snel geleverd. Goede klantenservice.

Online de verschillende maten laten zien onder het karpet zodat je niet alle karpetten apart hoeft aan te klikken. Zo heb je een beter overzicht van de maten en kun je direct de juiste aanklikken en de winkelmand vullen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ontzettend mooi vloerkleed! Kleuren en materiaal is perfect! In werkelijkheid mooier dan op de foto zelfs! Ook heel goed en netjes verpakt voor de verzending!

Ondanks dat het bij de bestelling stond: 1-10 dagen levertijd, wel jammer dat het er echt 10 waren. We hadden hem graag eerder gehad voor pakjesavond. Maar helaas.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooi kleed voor mijn dochter besteld. Super mooi voelt erg degelijk en ziet er goed uit zoals op de foto, ik denk dat zij hier jaren heel veel plezier van gaat hebben. Had niet goed opgelet dat er na 17:00 bezorgd word dus s'morgens gebeld heel snel een vriendelijke heer aan de telefoon was geen probleem bezorgadres kon gewijzigd worden. Door de drukte is het alsnog mis gegaan en ik zie dat het pakketje bij de buren is geleverd ik in paniek het bedrijf waar ik werk heeft geen buren dus ik gelijk bellen. Wordt direct opgenomen heel vriendelijk bezorger wordt gelijk gebeld en bevestigd dat het op mijn huisadres bij de buren is afgeleverd stres voorbij super geholpen.

Blijf vooral zo klantvriendelijk Blijf zulke mooie producten leveren

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering ondanks kerstdrukte!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Over het algemeen zeer positief, snel en accuraat. Super

Vareseweg 135

3047 AT Rotterdam

Over Karpet24.nl

Karpet24.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in vloerkleden en karpetten. Het assortiment omvat een ruime keuze aan stijlen, maten en materialen, variërend van moderne en vintage ontwerpen tot hoogpolige en laagpolige kleden. Karpet24.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met een focus op snelle levering, gebruiksvriendelijke service en het creëren van een sfeervol interieur voor elke klant.