Goede correcte afwerking van de order.

Helaas nog niet instaat geweest de boiler te installeren. Dus nog geen oordeel over het product.

Duidelijke website en vlotte afhandeling van de bestelling

De producten vinden en kiezen op de website was makkelijk. De bestelling en betaling ging vlot en de levering was dik in orde en volgens afspraak.

Bestelling goed afgehandeld

Vrijdag voor het weekend bestelling geplaatst, dinsdag na het weekend was het binnen, goed verpakt zonder schade.

Zeer snel en netjes geleverd

Snel geleverd is het toilet helaas was het niet inpasbaar op onze boot. Retour gestuurd en zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en mee gedacht

Betrouwbaar

Heel fijne customer service met goede opvolging

Goede prijs en snelle levering

De prijs ten opzichte van andere bedrijven was gunstig

Goede prijs en levering

Goede prijs en levering

Prima, zoals het hoort voor mij.

Op tijd, goed verpakt, juiste product.

Buitengewoon goede service toen er bij de bezorging iets mis ging!!!

Bereikbaar en behulpzaam bij het oplossen van een bezorgprobleem. Het artikel direct nog een keer opgestuurd. Top!

Gevonden wat ik zocht en binnen 3 werkdagen geleverd.

Erg tevreden

Tevreden over de levering en de aankoop.

doen wat zij beloven. goede prijs-kwaliteitsverhouding

goede keuzemogelijkheden bij levering van fenders zelf denken aan een verloopnippel om ze op te blazen. Helaas was ik die vergeten. voor de rest snel en goed verpakt afgeleverd. Tevreden klant.

Snel, netjes, correct en behulpzaam

Al verschillende de keren snel geholpen en spullen snel ontvangen. Ook bij vragen wordt er meegedacht en een oplossing gevonden.

Top producten

Alles wat ze verkopen is goede kwaliteit

Snelle bezorging

Snel bezorgd netjes verpakt netjes. 1 klein min puntje als je iets terug stuurd dan duurt het wel even dat je geld terug hebt op je rekening staat. Dat is echt het enige min puntje. Voor de rest echt super ga zo door.

Snel,correct

Snelle levering, correcte prijs, kwaliteit zoals verwacht.

Uitstekend product

De producten zijn van goede kwaliteit en je hebt ze binnen een paar werkdagen in huis.

Passende producten met een prima kwaliteit

Prima omschrijving van de producten, redelijke prijzen en zeer snelle levering.

Snelle levering en goede bezorgservice

Vanwege kwestbarheid van het bestelde product kwam de chauffeur van Boottotaal de goederen persoonlijk brengen om schade te voorkomen.

Snel geleverd goed verpakt goede kwaliteit

Snel geleverd goed verpakt goede kwaliteit! En de prijs was ook nog eens scherp!

Geleverd volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak en goed product

Slechte informatie over nalevering

Bestelling geplaatst en ineens is er iets niet leverbaar. Via chat vraag gesteld maar antwoord blijft uit. Nu nog steeds niet binnen helaas. Vakantie bijna in zicht maar zonder bestelde onderdeel

Voldoet aan de verwachtingen

Voldoet aan de verwachtingen