Goed geadviseerd wat betreft informatie over een boiler algemeen. Na bestelling snelle levering. Hou dit vast!!
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je ons advies over de boiler waardeerde en dat de levering snel is verlopen. We doen ons best om deze service continu vast te houden. Dank je wel voor je feedback en graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Bedankt voor je mooie review, Peter. Fijn om te horen dat je tevreden bent en ons aanbeveelt. We doen er alles aan om deze service ook in de toekomst te blijven bieden en helpen je graag bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Top spul voor een normale prijs. Levering zoals beloofd.
Bedankt voor je fantastische review, Daan. Geweldig om te horen dat je tevreden bent met zowel de producten als de levering. We streven er altijd naar om kwaliteit en service te combineren en staan ook bij je volgende bestelling graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Goed product, snel verzonden.
Bedankt voor je positieve review. Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het product en de snelle levering. We staan klaar om je ook bij een volgende bestelling weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Belofte voor 16:00 besteld volgende dag bezorgd waargemaakt
Bedankt voor je mooie review. Geweldig om te horen dat we opnieuw onze belofte hebben waargemaakt en je bestelling op tijd is geleverd. We doen er alles aan om deze service ook in de toekomst te blijven bieden. Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Het artikel werd pas na ca. 1 week geleverd nadat ik gebeld had omdat de levering uitbleef.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons dat de levering langer duurde dan je had verwacht. Fijn dat je na contact met ons de bestelling alsnog snel hebt ontvangen. We gebruiken je feedback om onze processen en communicatie verder te verbeteren, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Boot totaal heeft meer gedaan dan wat was afgesproken. Chapeau .
Bedankt voor je mooie review. Geweldig om te horen dat we meer hebben kunnen doen dan afgesproken en dat je dit waardeert. We doen er alles aan om onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen en helpen je graag ook bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Onze olielamp glazen(2) kwamen gebroken aan. Zonder ook iets van kritiek, werden er weer 2 nieuwe glazen( nog beter ingepakt) opnieuw verzonden.
Bedankt voor je fantastische review, Petra. Fijn om te horen dat we het probleem met de gebroken olielampglazen snel en hebben kunnen oplossen. We doen er alles aan om bestellingen veilig en goed verpakt te leveren en helpen je graag ook bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
product is goed en zoals verwacht... alleen levertijd was 5 dagen en helaas geen track en trace code gehad van GLS
Bedankt voor je review, Marcel. Fijn om te horen dat het product helemaal aan je verwachtingen voldoet. Jammer dat de levering wat langer duurde en dat de track & trace-code niet direct beschikbaar was. We gebruiken je feedback om onze leveringen en communicatie verder te verbeteren, zodat we je bij een volgende bestelling nog sneller en duidelijker van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Ik had zelf een fout gemaakt, scheepshoorn 24 Volt besteld, moest 12 Volt zijn. Na een dag telefonisch contact opgenomen. Dit werd meteen opgelost, 24 Volt is niet op voorraad. Dit was per mail bevestigd. Levering was op tijd. Dit los van BootTotaal. Leveringen vandaag besteld morgen in huis. Dit gaat allang niet meer door geen enkel maatschappij. Je kunt ermee adverteren. Maar je bent afhankelijk van het postordebedrijf.
Bedankt voor je fantastische review. Fijn om te horen dat we je snel konden helpen met het corrigeren van je bestelling en dat alles duidelijk per mail is bevestigd. Geweldig dat de levering ook nog eens op tijd was. We staan graag klaar om je bij een volgende bestelling weer zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Makkelijk bestel snel geleverd
Bedankt voor je fantastische review. Geweldig om te horen dat het bestellen eenvoudig was en dat je bestelling snel bij je is geleverd. We doen er alles aan om deze snelle en betrouwbare service altijd te bieden en helpen je graag ook bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Zeker niet de laatste maal
Bedankt voor je fantastische review, Marc. Fijn om te horen dat je bestelling netjes verpakt en zoals afgesproken geleverd is. Geweldig dat je zeker weet dat dit niet de laatste keer is dat je bij ons bestelt. We helpen je graag ook bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Mooie collectie, echt prima service.. zeer an tecraden
Bedankt voor je geweldige review, Peter. Fantastisch om te horen dat je tevreden bent met onze collectie, levering en service. We waarderen je aanbeveling enorm en helpen je graag ook bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Bedankt voor je mooie review, Jan. Geweldig om te horen dat het materiaal altijd naar wens geleverd wordt en dat je tevreden bent. We doen er alles aan om deze service vast te houden en helpen je graag ook bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Mijn ervaring met Boottotaal is echt uitstekend. De service is perfect en wat ik enorm waardeer, is dat ze bij een deellevering direct telefonisch contact met mij hebben opgenomen. Daardoor kwam het verjaardagskado toch nog op tijd binnen. Echt top geregeld!
Bedankt voor je fantastische review. Geweldig om te horen dat onze service je zo goed geholpen heeft en dat het verjaardagskado toch op tijd bij je is aangekomen. We vinden het belangrijk om persoonlijk contact te houden en alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. We helpen je graag ook bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Vlotte levering en prima producten.
Bedankt voor je mooie review, Marion. Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de vlotte levering en de producten. We doen er alles aan om deze service en kwaliteit te blijven bieden en helpen je graag ook bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Bedankt voor je geweldige review. Fijn om te horen dat alles geleverd is zoals beschreven en dat de levering snel verliep. We helpen je graag ook bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Keurig en volgens afspraak afgeleverd...
Bedankt voor je fantastische review, Gustaf. Geweldig om te horen dat je bestelling keurig en volgens afspraak is afgeleverd. We helpen je graag ook bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Altijd super mooi verpakt en levering klopt altijd en komt ook binnen. Zeker handig als je wat nodig heb voor je boot of schip
Bedankt voor je geweldige review, Andre. Fantastisch om te horen dat je altijd tevreden bent over de nette verpakking en correcte levering. Fijn dat we je kunnen helpen met alles wat je nodig hebt voor je boot We helpen je graag ook bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Op deze manier vlotter binnen als wanneer ik moest zoeken waar ik het lokaal kon kopen
Bedankt voor je fantastische review. Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het product, de prijs én de vlotte levering. Fijn dat we het je zo makkelijk hebben kunnen maken, sneller dan zelf lokaal zoeken. We helpen je graag ook bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Boottotaal Gijs
Prima webshop voor watersportartikelen
Great customer service
Bestelde 3 containers antivries, ze werken goed afgeleverd en de prijs wat duidelijk lager dan elders.
Had op zondag besteld en donderdag nodig , werd vrijdag pas geleverd. Regelmatig status bestelling bekeken en bleef tot donderdag op nog niet verzonden staan dus lag niet aan vervoerder.
Ik heb hier meerdere keren besteld en elke keer topservice.