Goede aftersales

Na mijn review van een mindere ervaring m.b.t. de tijdige levering, ben ik gebeld en is mij e.e.a. uitgelegd. De bestelde zaken zijn daarna alsnog keurig op woensdag bezorgd. Het bestelde was netjes verpakt en voldoet geheel aan de verwachting. Goed geregeld.

Heb s'avonds via internet besteld en de volgende dag al in huis. Vriendelijke en duidelijke mails.

Service gericht!

Personeel bleef even wachten na vijven tot ik product kwam halen

Goed en snel

Betrouwbaar ,goed en snel

Super service

Het door ons bestelde boottoilet kwam eerst defect aan. De tweede zending was perfect verpakt en kwam dus in prima staat aan. Zeer snel geleverd en goed service. Complimenten!

Supersnelle levering en goede communicatie

Binnen een dag het bootzeil voor ons motorbootje geleverd. Prima en goed zeil.

Snel en corect.

Product van goede kwaliteit, en snel geleverd.

bilge pump

alles volgens afspraak geleverd en afgehandeld

Goede service na het kwijt raken van pakket, nieuwe pakket direct verzonden en snel geleverd! Goede prijs, qualiteit onderdelen. Zal zeker weer bestellen.

Alles prima, maar Post.nl had pakketje op verkeerd adres afgeleverd. Zeer vriendelijke klantendienst van Boottotaal.

Perfekt

Bestelling vrijdag levering zaterdag in Belgie De top

Goede prijs kwaliteit maar erg trage levering

Op vrijdag overdag bestelling gedaan. Levering pas op woensdag. In 2019 toch een beetje teleurstellend gezien de concurrent de volgende dag kan leveren.

Snelle levering goede producten en mooie prijs

Mijn eerste keer hier maar niet de laatste keer.....

Een goede service en niet te duur

Goede levering

Snel geleverd en product is prima Gelijk track and trace om te volgen. Ging helemaal goed

Eerste aankoop bij boottotaal en alles perfect verlopen

Artikels zijn zoals omschreven op de website. Levering is snel gegaan. Volgende aankoop gaat zeker bij jullie zijn.

In de eerste instantie het verkeerde artikel ontvangen. Na melding hiervan direct het juiste artikel nagestuurd gekregen. Uitstekende service!

Prima geregeld!

Snelle levering, artikel voldeed niet aan verwachting. Prima retourregeling. Geld netjes teruggestort gekregen.

Posotieve ervaring

Goede webshop. De bestelling heeft er een weekje over gedaan om tot bij mij te geraken, maar dat neemt niet weg dat het een zeer positieve ervaring was. Ben zeer tevreden van het product en de webshop!

Zoals je als klant hoopt, perfect ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜‚

Goed advies, duidelijke klantvriendelijke site.

's-avonds gebeld, de volgende middag in huis

Prima ervaring

prettig contact

Ik was verbaasd dat ik na mijn bestelling en betaling zag dat het artikel dat ik besteld had was uitverkocht, terwijl ik wel een bericht kreeg dat het afgeleverd zou worden. Ik heb begrepen dat er een foutje in het magazijn was en dat het artikel toch snel geleverd zou worden. Dus, misschien toch eind goed, al goed..

Groot assortiment, snel in huis en mooi verpakt. Goed en snel advies op de mail gehad.

Super snel in huis!

Snelle levering en netjes verpakt. Ik bestel hier vaker en loopt soepeltjes! Ook prettige mensen aan de telefoon.

Heel veel plezier van gehad.

Trapfender besteld en de volgende dag in huis. Zoals het hoort. Ook nog eens gevonden in de zwarte kleur. Die kon ik nergens anders vinden. Al veel gebruikt!

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.