Uitsteken

Goede prijs en afhandeling. Wat verkeerd besteld en door Boottotaal na telefoontje van hen gecorrigeerd.

teleurstellend

Zij melden aan bij post nl. zonder dat zij de bestelling in huis hebben

snel geleverd product presteert prima

Snel en simpel

volgende dag in huis

Snel

Lekker snel geleverd!!! Snel antwoord op mijn e-mail en daarna besteld. De volgende dag in huis! Blij mee.

goede site

komen belofte na

Bezorgen duurde een week, zonder bericht nalevering

Bezorgen zou 2 dagen duren maar schoof steeds een dag op. Na 7 dagen eindelijk 2 van de 3 artikelen ontvangen. Helaas met een nalevering van het 3e artikel. Zonder vooraf bericht. Erg teleurstellend.

Iets besteld ,na een week nog niets

Ik heb dinsdags iets bestel en nu na een week nog niets ontvangen ,gebeld en het was verstuurd ,ik heb 3 maal bericht gehad dat het de volgende dag zou aankomen ,nu bleek het nog niet verstuurd te zijn ,een keer maar nooit meer koop ik daar wat

Correcte afhandeling

Supersnel en duidelijk

Goede uitleg product, als werkzaamheid bestelling net zo is, tevreden klant dan

Zeer snel in huis

Ok

Vlot geregeld, goed artikel, alleen betaling beetje complique! Verder niet zeuren aub...koop als het aantrekkelijk is- als de meesten!!! Grt Johan j. Teunissen

Snelle levering en zonder problemen

Overzichtelijke duidelijke website. Informatie verzending prima in orde

Prima, helaas na bestelling bleef de track and trace drie dagen stl staan.......

Na enige vertraging product in goede orde ontvangen.

top en vlotte levering!!

top en vlotte levering

TOP

Na vraag over onderdelen voor Bic 250, die niet meer in kataloog voorkomt, voorstel gekregen voor onderdelen die wel gebruikt kunnen worden Snelle levering na bestelling!

Produkt zoals afgebeeld prima in orde

Bestelling voldeed aan de verwachting enkel levertijd was wel wat langer ( 4 werkdagen ) Vrijdags besteld Donderdagavond levering

Makkelijk om te bestellen, en snelle correcte levering

Prima Service.

Producten en service prima!! Bestelling bleek zoek te zijn bij pakketbezorger. Netjes op de hoogte gehouden dat zending later kwam. Verpakking van zware producten was minder, doos compleet open gescheurd afgeleverd . Producten vielen er bijna uit!!.

Een prima bedrijf

Snelle en goede levering top

Een prima bedrijf

Snelle en goede levering top

Correcte en snelle levering.

Ik werd vanaf de bestelling tot ontvangst via mail op de hoogte gehouden. Top service.

Duurt lang

De bezorging duurde langer dan dat je tegenwoordig gewend bent. Bij de meeste zaken wordt het product de volgende of die dag daarna al geleverd. Verder hadden we een hoosmaat besteld waarbij de lengte niet vermeld stond. Dan moet je later weer een verleng slang kopen en dan dit er ook nog 4 euro verzendkosten bij terwijl je net dus voor 240 euro iets besteld heb.