Pluspunten

Mooie site Update: het bedrijf heeft nav de verbeterpunten contact met ons opgenomen en een vergoeding gegeven voor al het ongemak. Eerlijk is eerlijk: dat is dan wel weer een nieuwe afhandeling.

- onvriendelijke behandeling aan de telefoon en mail - produkten blijken gebruikt te zijn - produkt blijkt pas na 1 maand te kunnen worden geleverd. Dit wordt echter niet verteld maar krijg je pas na navraag te horen - zonder enige aankondiging krijg je 15 min voor levering een belletje dat ze bijna voor je deur staan.

Pluspunten

Tot op heden zijn mijn ervaringen nu positief. Een goed gesprek gehad over de levering.

Pluspunten

vandaag besteld, morgen geleverd

ik ben op zoek naar een ruitenwisser motor 24 V, met bijpassende wisserarm van 40 cm lengte en wisser blad van 30 cm. dit kan ik niet vinden in uw assortiment.

Berekenen van verzendkosten

ga zo door

Pluspunten

Snelle, vlotte levering

Pluspunten

super levering aan huis ze maken hun belofte meer dan waar met een top product echt een aanrader !!!!!!!

Pluspunten

- snelle levering - netjes verpakt - bestelde product was niet op voorraad maar ik heb een beter model voor hetzelfde geld toegestuurd gekregen - vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

De steigerboei is helemaal in plastic gerold en volledig dicht getapt, waardoor het erg ingewikkeld is om de boei uit te pakken. Beter in een kartonnen doos versturen.

Pluspunten

Super snelle service

Pluspunten

Snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima aflevering, snel en connfotm afspraak

Geen verzendkosten rekenen voor een verzending van meer dan 125 euro. Reken dat bijv. Vanaf 25 euro geen verzendkosten.

Pluspunten

Nette duidelijke en overzichtelijke website. Goede snelle levering.

Pluspunten

gunstige prijs en snelle levering

Pluspunten

duidelijke website. vlot kunnen bestellen. goede afspraken. bereikbare en correcte klantenservice. vlotte levering en vriendelijke chauffeur.

er ontbraken 2 moeren om de dolhouder achter mee vast te zetten. intussen gekocht bij de hubo. verder niets aan te merken.

Pluspunten

Super geregeld.

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel