Zo hoort het

Via een zoekactie voor een onderdeel voor een vouwwagen op deze site terechtgekomen. De bestelling kon ik eenvoudig plaatsen en betalen. De informatieverstrekking is zeer uitgebreid, van elke stap van het bestel / lever proces kreeg ik een update via de e-mail. De levering was snel en het product van goede kwaliteit.

Prima en snel geleverd. Uitstekend produkt.

Prima opklapbare boot kikkers.

Top snel geleverd en goede service!

Ik had het verkeerde artikel besteld en kon dit gewoon retour sturen daarna het juiste alsnog besteld en prima geholpen aan de telefoon. Groet E.Dijkhuizen.

Prima site, snelle levering

Prima site, goed op de hoogte gehouden via email en snelle levering

Ruim assortiment,Duidelijke website, en scherpe prijzen.

Kogelfenders besteld via de website, binnen 2 dagen geleverd, prima service

Direct uit voorraad geleverd

Precies wat ik zocht, direct geleverd tegen goede prijzen. Dank!

Ruim assortiment en snelle levering

Vanaf de bank besteld en anderhalve dag later in huis. Kwalitatief een goed product zeker in vergelijking met de prijs want goedkoper kon ik de steiger fenders niet vinden.

snel en een nette prijs

Zeer snelle levering , nette prijs. Ere wie ere toekomt.!

Persoonlijke aandacht

Inzake de bestelling van een biminitop voor mijn boot twijfelde ik over de juiste maat. Deze vraag heb ik per email gestuurd aan Boottotaal met als gevolg dat ik daar keurig over werd teruggebeld en geadviseerd. De levering van het product was vlot evenals het monteren door de duidelijke beschrijving., Communicatie en extra service waren voor mij doorslaggevend om de aankoop te doen via Boottotaal.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Mijn bestellingen zijn keurig geleverd en er is duidelijk gecommuniceerd over de status tussendoor

Snelle verzending, product voldoet aan verwachting

Handige website. Kinder-reddingsvest zo gevonden, goede prijs. Hele snelle verzending.

Snelle levering en prima prijs-kwaliteitverhouding

Een aantal artikelen besteld, waarvan 1 niet voorradig, toch alles binnen 2 dagen binnen. Online advies en prijs zijn prima. Aanrader.

Snelle levering, goeie kwaliteit.

Goed afgehandeld, goeie spullen en je hebt het snel in huis.

Mooie kwaliteit

Ziet er sterk en mooi afgewerkt uit , boot vlaggestok

Positief

Super snelle levering en zeer correct

Snel en goed

Product snel en correct geleverd, top!

Betrouwbaar, goedkoop, snel

Goede prijzen en snelle levering. Ik heb er een paar keer besteld, en tot nu toe altijd tevreden.

Prima hulp

Werd goed geholpen. En er is goed advies gegeven.

Mooi en comfortabel zwemvest voor een goede prijs

Een goede kwaliteit zwemvest voor een fijne en betaalbare prijs. Besteld en de daaropvolgende dag geleverd nog zelfs iets voor de afgesproken tijd. Kortom een aanrader en een geweldige service.

Goede service en snelle levering! We hebben de jobe funtube 2 personen besteld wat een super gaaf ding!! We genieten er iedere dag van

Top bedrijf goede service

Overzichtelijke webshop, duidelijk en goede prijzen

Zeker tevreden

De spulletjes waren zoals beloofd de volgende dag in huis. Ook eens een bestelling afgehaald bij het magazijn/kantoor, vriendelijk personeel! Je word goed en kundig geholpen. Prijs/kwaliteit is top. Aanrader!

Spullen afgehaald en terplekke nog zwemvesten voor de kinderen gepast. Netjes geholpen

prima .. en snel geleverd !

vrijdag besteld en zaterdag in huis . Goed en snel geregeld

Vakkundige aardige mensen en reëele prijzen

Zeer prettig en persoonlijk

Baronieweg 13 13