Keurig optijd geleverd.

Snelle levering, goed product

Kan niet beter, ondanks grotelijkse personeels tekorten. Eén miniem minpuntje: Als iets per brievenpost verstuurd wordt, waarom dan kleine pakketpost prijs.

Snelle levering ga zo door

Netjes en snel verzonden

Netjes en snel verzonden kwaliteit van het product is goed te noemen.

Zeer goed!

Snelle levering en een goede kwaliteit zwemtrap gekocht voor een mooie prijs, zeer tevreden

Prima levering

Prima snelle geleverd

Supersnel geleverd

Fender voor de boot besteld snel binnen en voor een mooie prijs

Top levering

Snelle levering en goede kwaliteit/prijs

volgens verwachting en snelle levering.

All artikelen zijn precies volgens verwachting en zoals omschreven. Goede kwaliteit. Heel snel geleverd.

top

goed overzicht, duidelijke verzending en product zoals het hoort

prompte levering

binnen twee dagen in huis

prachtig geholpen

contact met klantenservice snel en adequaat. schappelijke prijzen

Alles klopte wat ik binnen heb gekregen, pakketje was goed te volgen ,compliment

Goede ervaring met boot totaal

Inderdaad Uitstekend.

Wat een service, 1 keer een bestelling plaatsen te weten: Minn Kota motor (werd zelfs door hunzelf bezorgd) Minn Kota Quick Connector Hydrofoil Propeller hoes Alles in 3 bezorgingen en supersnel geregeld Ik kreeg een telefoontje dat er 1 ding niet was, maar binnen drie dagen had ik alles in huis. Dus eerlijk is eerlijk een top bedrijf.

Ware fehlt

Leider fehlt 4xEckfender karton nicht angekommen

Goede service en bereikbaarheid en heldere response op vragen

Goede service en bereikbaarheid. Een flexibel proces waarin bestellingen nog aangepast kunnen worden voor de levering en de klantenservice behulpzaam is in een efficiënt proces. Gemak dient de mens.

Ruim assortiment, mooie prijzen en goed advies.

Boottotaal.nl heeft een ruim assortiment en scherpe prijzen. Ze reageren snel op vragen en komen met een goed advies. Aangegeven levertijd werd helaas niet gehaald, maar dat kan ook aan de transporteur liggen.

Prima winkel goede service

Goede ervaringen prima winkel

Gewoon super bedrijf

Makkelijke site snel bestellen en komen ook hun belofte na van de levertijd.

Telefonische info klopte qua info en bezorgen. Artikels zijn zoals verwacht en op tijd geleverd.

Super goed geholpen en juiste relais snel geleverd

Een mobile benzine brandstof tank gekocht bij boot totaal. Erg blij mee snel geleverd en van top kwaliteit. Erg blij mee

Perfect!

Overzichtelijke site, snelle levering!

Geleverd op aangegeven dag

Ze komen hun afspraken na

Goede, snelle levering

Product zoals omschreven.