Mooie site sturen niet op tijd

Net voor 20 uur besteld is niet verzenden. Het label wordt gemaakt maar pakket gaat niet weg.

Perfecte service en snelle levering. Bovendien scherpe prijzen.

Deskundig advies en vlotte bezorging,

Deskundig advies en vlotte bezorging,

Snelle levering en goede communicatie

Wij hebben een biminitop gekocht en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en hele gang van zaken. Hartelijk dank!

Scherpe prijzen, goede producten en snelle levering

Ik heb al vaker iets naar volle tevredenheid gekocht. Deze keer nieuwe landvasten besteld. Boottotaal heeft verreweg de beste prijs en levert snel. Een aanrader dus.

Perfecte afhandeling

Snelle afhandeling en bezorging

1 Groote kutzooi

stromingsrichting klopt niet en is alleen geschikt voor schoonwater.

Makkelijk bestellen, klantvriendelijk, duidelijk.

zeer goed

het bestelde werd snel en goed geleverd.

Top, Snelle correcte levering

Heel goed bezig

Mooi product snelle levering.

We hebben deze al eens eerder gehad, toen was er echter niet zoveel assesoires en onderdelen. Dus hadden we het weggegooid. Maar gelukkig de losse aankoop niet. Nu weer een cobb wat een genot, we hebben het vandaag in gebruik genomen. Nu we weten dat er onderdelen zijn gaat de cobb nooit meer weg.

zeer goed

prima en perfect geholpen tot de volgen de bestelling

Snel en goed geleverd.

Dinsdagavond 6 stootwillen besteld. Woensdag had ik ze in huis. Prima kwaliteit!

Goed geholpen en snelle levering

Ik ben erg goed geholpen met de bestelling van een boothoes. Volgende dag was de hoes al binnen. Top.

Goed geprijsd en snel geleverd

Very disappointed!

I ordered a part and a completely different part arrived from what I thought I was buying arrive, absolutely useless to me, now it’s going to cost me money to return it and I’ll be lucky if I get back 50% of what I paid in good faith, the website needs improved and the products more clearly advertised so people know exactly what part in the foto your actually purchasing.

Makkelijk te bestellen en vlug geleverd

Altijd fijn om te bestellen mails worden meteen gestuurd en snelle levering gewoon top

Uitstekende klantenservice

Mijn bestelling ging samen met wat leveringsproblemen en duurde wat langer dan normaal. Deze zijn uitstekend opgelost door de klantensevice!

Prima spul en snel verzonden maar... #Edit review

Ik heb een aantal items besteld ter waarde van €178,50. Boven 100 euro geen verzendkosten a €5,95 volgens Boottotaal. Echter ik gebruikte een kadobon t.w.v. €100,- om af te rekenen. Dus via Ideal het verschil afgerekend. Wat schets mijn verbazing, ik moest €84,45 afrekenen, €78,50 vermeerderd met de verzendkosten. Dat klopt niet want de totale waarde van de bestelling is immers €178,50. Ik bellen, de dame zei dat er waarschijnlijk een vinkje verkeerd stond bij het afgeven van de kadobon, ze zou mij de verzendkosten retourneren zodra ik de bestelling door zou zetten. Eigenlijk verbaast het me niets want dat soort toezeggingen heb ik vaker meegemaakt, want inderdaad; ik heb niks terug ontvangen. Het gaat maar om €5,95 dus dat valt wel mee, het maken van loze toezeggingen vind ik erger. Edit, ik ben vandaag teruggebeld en het wordt meteen netjes opgelost, keurig!. Daarom geef ik alsnog 5 sterren.

Prettig support aan de telefoon en snelle levering

Mijn eerste ervaring bij Boottotaal was meteen een prettige. Telefonische vraag snel beantwoord en snel geleverd

Defect en moet wachten

Een snelle levering maar helaas is de zwemtrap defect. Dit moest je meteen melden. Dat gedaan en vrijwel meteen een antwoord even afwachten. Paar dagen later dat ze contract opnemen met de leverancier. Waarom niet terug sturen en mij een nieuwe opsturen en dan met de leverancier het oplossen.

Ik zocht een benzinetank maar heb eerst met boottotaal gebeld voor info. Daar werd ik echt vriendelijk en snel geholpen. Daarna de bestelling geplaatst en een dag later was mijn bestelling al geleverd! Ongekend in deze tijden.

Behulpzaam

Ben er goed geholpen toen iets mis ging

snel en correct

Betrouwbaar , snel en correcte leverancier. Ook in 1 keer goed. Jammer dat betalen achteraf niet mogelijk is.

Kon beter ingepakt worden

Jammer dat het z’n klein pakketje is en toch de volle pond aan verzendt kosten moet betalen want paste ook door de brievenbus En er waren 2 beugel waar een stukje af was

Baronieweg 13 13

5321 JV Hedel