Goede prijs , snel geleverd . Zeer tevreden en zal als ik weer iets nodig hebt Hier weer bestellen .

Top en snel geleverd.

goede service, vlot geleverd! klasse

Na wat opmerkingen per mail snel gebeld en opgelost en snel geleverd

Lekker meedenkend

Nav een vraag is er goed en snel contact geweest met sit bedrijf. Goed advies en snelle levering.

niet zo best

Beste jammer maar slechte verwarde info op de site lampen besteld maar kreeg alleen de zuignap

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Goede prijs kwalitijtsverhouding

Goed assortiment en voordelig

Snel geleverd en goede prijzen

Moest er zelf achteraan zitten

Zaterdag besteld, donderdag in huis nadat ik op dinsdag de vraag stelde waar mijn bestelling blijft. Track&trace nooit gehad wat ik wel zou krijgen. Bestelling verstuurd naar huisadres terwijl ik een pick-up point had aangegeven. Product is prima maar daar is alles mee gezegd.

Onjuiste informatie over voorraad

Na eerdere goede ervaringen nu teleurgesteld. Reden om te kiezen voor Boottotaal was het feit dat op deze site het onderdeel voor mijn boot (stilstand) uit voorraad leverbaar was. Hiermee bedoelde Boottotaal het magazijn van de leverancier. Daarom moest ik dagen langer wachten.

Goede producten zoals beschreven

Duidelijke site, snelle levering

Goede kwaliteit scherpe prijs

goeie spullen en snellen levering

zwemvest bestelt zeer snel binnen mooi voor de vakantie duidelijke beschrijving op de site dus helemaal top

Door fout van dhl pakket terug gestuurd. Contact gehad werd meteen opnieuw verzonden. Dank je wel. Goede service

Supertoffe klantreis!

Topbedrijf, ‘veroorzaakt’ door de dames aan de telefoon en via de mail! Super snelle levering, prachtig assortiment en super oplossingsgericht. Maakt niet uit met wie je contact hebt, ze zijn allemaal super vriendelijk! #klantreis #beleving #aanrader

Snelle en correcte levering en artikel

Artikel (zwemvest voor de hond) is precies zoals ik in het handige filmpje al had bekeken. Levering snel en conform afspraak.

Matig qua leveren

DHL doet waar het hun het beste uitkomt; hopeloos bedrijf, nu 2ekeer in korte tijd misgegaan.

Doen snel en accuraat wat ze beloven

Prima website met goede info. Daardoor kwam ik uit bij de juiste dikte en lengte van de landvasten die ik zocht. Uitstekend snelle afhandeling na mijn bestelling. Een aanrader!!

Kwaliteit

Goede kwaliteut prijs verhouding en snelle levering

Top Service❣️

We kregen een een telefoontje over de fenders dat bep kleur niet op voorraad was, bleek dat ikzelf verkeerde kleur had gekozen. Heel gezellig gesprek met allerliefste dame. Meteen opgelost en van het week de mooie fenders ontvangen.

Duidelijke omschrijving op de website en snel geleverd

Top !!

super

Snel geholpen en bezorgt, heerlijk

Supersnelle levering, superaardige chauffeur die de boot kwam brengen, superaardige Eefje aan de telefoon en , ook belangrijk, superfijn bootje!! Alleen krijg ik de wielen er niet onder: de handleiding kan wel iets duidelijker en uitgebreid er……

Uitstekende service

Bij mijn bestelling helaas iets defect, gebeld en netjes opgelost, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

netjes verpakt, op tijd geleverd.

beetje prijzig maar dat is overal.

Ruim assortiment

Ruim assortiment,